YouTube virker nu fuldt ud på Apple TV i Danmark!

Personligt er YouTube nok en af de tjenster jeg benytter mest på Apple TV, derfor har det også irriteret mig at YouTube ikke har været fuldt funktionelt for os danskere. Funktionerne “farvoritter” og “abonnementer” har ikke virkert tidligere på Apple TV, men det gør de nu!

Det kom som lidt af en overraskelse da jeg i dag ville se lidt videoer på YouTube, jeg har bevidst bevæget mig udenom abonnementer og farvotritter, da jeg vidste at funktionerne ikke virkede. I dag kom jeg dog ved et tilfælde til at trykke mig ind på farvoritter, og sørme så, funktionen virker nu! Jeg kan ikke sige præcis hvornår der er blevet åbnet op for de nye muligheder, men vi må antage at det er sket efter seneste 4.2.1 opdatering.

Jeg kan i øvrigt anbefale den video I kan se på billedet nedenfor. Det er nogle danske drenge der frier til en tilfældig pige på ChatRoulette. Videoen er blevet enormt kendt på ganske kort tid og har rundet 3 millioner visninger. Se videoen her.

Skriv kommentar


seks + otte =

6 kommentarer

 1. Sives

  Har haft ATV siden jul og det har virket for mig hele tiden. Er selvfølgelig logget ind med youtube konto

 2. Hos mig og flere bekendte har den sagt “kan ikke få adgang til indholdet” eller noget i den stil. Jeg har godt kunne bruge youtube, men ikke favoritter og abonnomenter.
  Det er mystisk, men godt, at det har virket hos dig :-)

 3. Rasmus

  Hvis du vil og har tid, må du meget gerne lave en video gennemgang af YT på Apple tv. Som dine andre fantastiske videoer.

  :)

 4. Tiburonski

  @ Christan. Synes nu hellere du skulle vise en tutorial til jb Apple TV2 med den nyeste software. Den skulle lige være udkommet. Men jeg kager rundt i det :-(

 5. Jacob Holm Laursen

  Jeg håber snart at Apple TV også snart understøtter de spillelister, jeg har oprettet på YouTube.com.

  Funktionen kunne jeg godt bruge i morgen – men det ser ud til at jeg må hente listen ind på min iPad og så sende dem fra den op på TV’et ved hjælp af AirPlay :-)