WWDC bliver afholdt 11-15 juni

screen-shot-2012-04-25-at-8-40-40-am

Billetterne til Apples årlige WWDC er blevet sat til salg og dermed har vi også datoen for det store arrangement, i år er det fra 11 til 15 juni 2012.

WWDC er et kæmpe arrangement Apple holder hvert år. Det er et arrangement mange ser frem til, da der hvert år er blevet præsenteret en ny iPhone, bortset fra sidste år da iPhone 4S først blev præsenteret til efteråret. Jeg tror dog alligevel at vi kommer til at se den nye iPhone til WWDC i år.

Derudover kan man også regne med at iOS 6 og den nye opdatering OS X Mountain Lion bliver præsenteret.

Hvad med Apples kommende fjernsyn?
WWDC vil være et oplagt tidspunkt og sted for Apple at præsenterer et fjernsyn fra Apple. Jeg er dog en smule skeptisk hvis Apple allerede har et nyt fjernsyn klar her til sommer. Stort set alle rygter peger også på at fjernsynet vil blive præsenteret tidligst i slutningen af 2012, men lad os se hvad der sker, jeg håber i hvert fald på det bedste!

Billetterne til WWDC blev udsolgt på kun 2 timer i år, og dette bør tages i betragtning af at man altså skal hive hele $1599 op af lommen for en enkelt billet.

I 2010 blev billetterne udsolgt på 8 dage, sidste år på under 12 timer og i år blev de altså udsolgt på bare 2 timer. Der er en kæmpe voksende interesse for Apple.

Skriv kommentar


ni + = fjorten

2 kommentarer

  1. jimmy

    Iphone 4 blev jo så heller ikke præsenteret på WWDC!

    Tvivler påde vil præsentere den nye iphone her til sommer, der den stadig først vil komme ud til oktober, da kunderne gerne vil have deres iphone 1 år!

    Og hvis den bliver præsenteret der, så vil iphonet salget stå stille, da folk heller vil vente til den nye kommer!

    jeg vil vædde med vi hverken kommer til at se noget til apples HD tv eller den nye iphone ”5”