WWDC 2013 finder sted 10-14 juni

apple-wwdc-2013-invitation-lille

Apple har nu officielt annonceret Worldwide Developers Conference, WWDC 2013. Det kommer igen til at finde sted ved Moscone West i San Francisco, fra mandag 10. juni til fredag 14. juni.

WWDC er et stort event Apple afholder 1 gang om året. Her har udviklere fra hele verden mulighed for, at lærer om fremtiden for iOS og OS X. WWDC kommer til at byde på mere end 100 tekniske sessioner præsenteret af over 1000 ingeniører fra Apple selv.

Vi kan forvente at Apple vil præsentere iOS 7. iOS 7 forventes af mange at indeholde markante ændringer i brugerfladen. Det grundlæggende layout i iOS stammer helt tilbage fra den første iPhone fra 2007, hvilket også er grunden til at mange frem til et helt nyt interface.

Billetterne til WWDC er ekstremt populære og plejer at blive revet væk på kort tid. Sidste år var der udsolgt på 2 timer, i år forsvandt alle billetterne på blot 2 minutter!

I invitationen har Apple igen i år vedlagt et billede. Billedet viser 7 farvede firkanter med runde hjørner liggende i en stak (iOS 7). I midten står der WWDC, og som en del af, hvad der ved første øjekast, ligner en skygge, står der med romerske tal “XIII”, hvilket betyder 13 (2013).

Hvis jeg skal tolke lidt på billedet så ligner de firkantede elementer formen på ikonerne til apps. Eller måske mere interessant for dig, så kunne det også ligne Apple TV set oppfra. Vil Apple endelig præsentere muligheden for at udvikle apps til Apple TV?

Skriv kommentar


+ fire = fem