VIDEO: DR er klar med app til Apple TV

Tidligere har DR ikke haft en app til Apple TV, men nu hvor Apple har lavet en App Store til Apple TV 4, er DR klar med en app allerede fra dag 1.

På deres app kan du se tilbage i deres programmer og serier, samt se live tv. Alt foregår direkte over internettet og kræver derfor ikke noget TV signal.

DR har luret at det nye Apple TV med App Store kan gå hen og blive en bragende success, så det handler om at være klar fra start. Det er det danske firma Robocat der har lavet appen. De lagde for måneder tilbage en video ud på YouTube med en demonstration af deres udkast til en DR app og DR lader til at have bidt på krogen.

Skriv kommentar


+ ni = elve

14 kommentarer

 1. Poul

  Kommer dr så også på atv3?

 2. Christian

  @POUL atv3 har ikke app store og en rimelig lukket udviklerplatform, så med 99% sikkerhed ser du ikke en app til atv3. Op med pengepungen og skift den gamle box ud.

  -1
 3. Søren

  Lige en bonusinfo er, at dr og HBO nordic, viaplay også kan hentes i den amerikanske app store – og sikkert også andre danske apps, der måtte komme.

  -1
  • Daniel Nielsen

   Hej Søren

   Jeg bor i USA og jeg kan ikke finde DR TV app’en. Kan du evt. pege mig i den rigtige retning? :)

   Kan det hænge sammen med at jeg bruger et amerikansk kreditkort som hænger sammen med en amerikansk adresse?

   Mvh,
   Daniel

   -2
 4. PS

  Nogen der ved om der kommer en TV2 app (Play)?

  • Chris

   Hej
   Jeg kunne også godt tænke mig at vide om der er udsigt til at TV2 kommer med en app til Apple TV (hvis de gør, kan man jo håbe at de så rent faktisk kommer med en app der virker).

 5. Steen

  Hejsa :-) er der nogen der ligger inde med en liste over evt apps der er til det nye app tv. specielt ville jeg gerne vide om : HBO Nordic, viaplay, og PLEX om de er der. og evt andre streaming tjenester .-)

  Fedt at DR1 er med på fronten.

 6. Dr

  skide godt egon

 7. Henrik

  Det er altså rigtig spændende med det nye Apple TV.
  Det sætter ihvertfald eksisterende kabel-tv udbydere i et nyt og spændende perspektiv – hvad gør YouSee, Stofa, Boxer og TDC så nu?
  Fornyelse, venner!!!

 8. Thomas

  Det er fandme smart. Og på tide det kommer. Jeg ser enden på håbløse antenne foreninger, med ustandselige signal afbrydelser og håbløs support. Længe leve udviklingen….

  -1
 9. Jacob

  Jeg har prøvet en apple tv 3 i to måneder og den er bare rigtig god, den har kørt på mit trådløse netværk og sammen med min ipad Air 2, så jeg har kun info om disse to, men det køre godt tros mit modem er LTE 4G baseret med ca 15 up 15 ned i down-up-load til tider 20 Gbit. Det er vigtig at der er hul igennem til nettet det er der nogle der døjer meget med, men liså vigitg er den trådløse forbindelse og router opsætning også, til apps har jeg prøvet de der er indstaleret og det er fint at man kan youtube på ipaden og få det hele over på apple tv hvor appen også er indstaleret så går apple tv selv på youtube og finder filmen og viser den på tv og så kan man bruge ipaden til noget andet i mens.
  DR og TV2 app er indstaleret på min ipad og det køre rigtig godt, man skal nok ikke forvente ultra 4K super billed men tæt på, i virkeliheden er det ikke antallet af pixel der er afgørende mere som det var førhen, min er på 720P og der kan min båndbrede følge med og billedet er super i mine øjne, jeg køre så screen mirroring på ipaden så billedet kommer op på tv og så kan jeg få de sorte bjælker væk ved at zoome på tv’et, jeg kan næsten kun tro at apple tv4 bliver bedre og håber på mange apps.

  -1
 10. FearGirlFun18b

  http://skuterowaszkolka.pl/2015/07/niskie-spalanie
  Purchasing a used or new car might be a hard approach should you not know what you really are undertaking. By educating yourself about vehicle purchasing before you visit the dealer, you may make stuff much easier on your own. The following advice will help your upcoming buying trip be satisfying.

  Always take a technician coupled when looking for a new automobile. Vehicle sellers are notorious for marketing lemons and you may not need to be their following target. Provided you can not have a auto technician to check out cars along, at the very least make sure that you have him evaluate your closing selection before buying it.

  Know your boundaries. Prior to starting shopping for your automobile or truck, determine how much you can afford to spend, and stay with it. Don’t forget about to incorporate interest in your estimations. You can expect to pay out all around 20 percent as an advance payment at the same time, so be ready.

  Just before attending a car dealership, know what type of car you would like. Analysis all you possibilities before store shopping to help you decide what works for your finances and loved ones needs. Do your homework to find out exactly how much you should be paying for a possible vehicle.

  Prior to signing any deal take time to study every series, including the small print. If you find anything at all detailed that you simply do not comprehend, will not signal before you have an respond to which you understand. Unsavory salesmen may use an agreement to insert numerous costs that had been not talked about.

  When you maintain the previous assistance in your mind next time that you just go looking for a auto, you may be more prone to get a good package. Investing in a auto does not have to be a headaches. Use the guidelines with this report and you could have the auto you desire at the very good value.