Vi vil have flere nyheder!

Det går meget op og ned i forhold til hvor mange nyheder der bliver tilføjet her på Apple-TV.dk. Derfor vil jeg gerne have klarlagt overfor alle, hvorfor det svinger så meget.

Der er ikke meget jeg hellere vil, end at skrive en masse spændende nyheder her på siden, men desværre opfinder nyheder ikke sig selv. Apple TV er ikke en af Apples mest pupulære produkter, og særligt ikke i Danmark – endnu. Af samme grund kommer der ikke så mange nyheder, som der gør ved mange andre af Apples produkter, og derfor er det begrænset hvor meget jeg kan skrive om.

I skal vide at jeg mange gange i løbet af en dag holder øje med hvad der sker hos indenfor Appleverdenen, og lige så snart der dukker noget Apple TV relateret op, så er jeg klar til at fortælle jer om det. Det er ikke fordi jeg ikke gider skrive noget, det er simpelthen fordi det er begrænset hvad der er at skrive om. Derfor håber jeg vi snart vil få en App Store til Apple TV. Dette ville give anledning til en masse historier med anmeldelser af de bedste apps.

Husk på at jeg laver dette arbejde med denne hjemmeside i min fritid, udover mit fuldtidsarbejde, men jeg nyder det, for det er min hobby. I skal glæde jer til i løbet af sommeren. Jeg har lavet et par aftaler med nogle producenter om at teste deres produkter som kan bruges sammen med Apple TV.

Tak for fordi du følger med her på siden :-)

Skriv kommentar


+ to = fem

3 kommentarer

 1. Sten

  Personligt kan jeg kun sige, at jeg ikke har forventninger om at nyhederne står på apple-tv.dk 15 minutter efter en press-release.
  Hvis jeg vil have dugfrisk info, så formoder jeg, at der er andre medier, jeg kan tjekke.
  Derimod synes jeg er det er rigtig dejligt at have en dansk side, som rimeligt hurtigt (og det skal opfattes udelukkende positivt) poster nyheder i aTV verdenen, og jeg er specielt glad for giudes til, hvordan man kan få tingene til at køre i DK – det er lige præcis dét, der for det meste mangler på de globale sites. Om der så lige går en uge eller to – det betyder ikke så meget. Jeg tjekker alligevel ikke apple-tv.dk dagligt (med mindre jeg har gang i noget specifikt)

  Fortsæt endelig i den nuværende stil, eller hvad du nu har tid til! :)

  Mvh Sten

 2. MyApple

  Ja, du skal også have ros her fra, for dit flotte arbejde med siten. Jeg har selv en hjemmeside hvor vi formidler de seneste nyheder dagligt inden for en bestemt sportsgren, og er i dag den største nyhedssite inden for emnet i DK. Jeg startede også alene men valgte at få nogle frivillige skribenter på hjemmesiden, for det er et kæmpe arbejde, at styre en hjemmeside alene, hvor der et forum, blogs, kommentarer, emails etc. Derudover har man jo også et fuldtidsarbejde, familie og venner ved siden af. Måske burde du søge flere skribenter, for det ser ud til, at du har fat i noget godt her. Og det vil jo være rigtig surt, hvis du løber tør for strøm pga. alt det daglige pres. Held og lykke med siten!

 3. MyApple

  hmmm jeg røg vist ind på en gammel artikel.