Version 6.0 er frigivet til Apple TV

apple_Tv_6-thumb

En ny stor opdatering er kommet til dit Apple TV. Dette bringer softwaren op på version 6.0.

Samme dag som iOS 7 blev frigivet til iPhone, iPad og iPod Touch har Apple også frigivet en ny version til Apple TV – version 6.0. Denne opdatering har flere spændende nyheder, men desværre kan flere af dem ikke bruges af danskere.

Nyhederne i opdateringen
– iTunes Radio er nu kommet til Apple TV (ikke tilgængelig i Danmark endnu).
– iTunes Music Store giver dig mulighed for at købe musik direkte fra Apple TV.
– iCloud Photos. En ny funktion der gør det muligt at se billeder og afspille video fra en fælles Photo Stream mappe.
– Airplay fra iCloud. En ny funktion der afspiller din musik direkte fra iCloud på Apple TV, i stedet for på din telefon, når du benytter AirPlay (kræver iOS 7).
– Synkronisering af podcast mellem Apple TV og alle dine iOS enheder.
– Forbedring af undertekster.
– Apple TV kan nu sættes i et “mødelokale-mode” hvilket gør, at der ikke vil komme forstyrrende elementer frem på skærmen, hvis man f.eks. bruger Apple TV til en præsentation.
– Software opdateringer bliver fremover automatisk installeret. Du behøver ikke gøre det selv længere.
– Ved setup af Apple TV kan man nu bruge en iOS enhed til at overføre netværksindstillingerne.

Apple har trukket opdateringen tilbage
Efter opdateringen blev frigivet, var der mange tilbagemeldinger om fejl efter installationen. Apple har derfor valgt at trække deres opdatering tilbage. Jeg giver besked her på siden og på Twitter når Apple har rettet fejlen og frigiver opdateringen igen.

Opdatering
Opdateringen er nu frigivet igen og du kan roligt hente den.

Skriv kommentar


+ ni = tolv

6 kommentarer

 1. Kim

  Opdateringen er kommet tilbage.man skal selv søge efter det.

 2. Panchen

  Jeg har inst 6.0 i dag?! Den har godt nok stået et par dage og bippet om en opdatering så måske er D derfor jeg kunne gøre D. Men der har ikke været nogle problemer med 6.0 på mit Appletv-jeg købte den i USA engang i 2010 eller 11 (kan ikke huske D) måske er det derfor der ikke har været prob….?

 3. Bedste

  Kan man gå ind til Apple shop i Kbh med sin Apple tv box og få det lavet?

 4. Katrine kristensen

  Efter vi har opdateret er der blevet nogle problemer når vi lejer film. Hvis vi pauser filmen og flytter apple tvet ind i soveværelset kan man ikke finde filmen igen og når vi forsøger at leje den igen skriver den at emnet er blevet lejet men ikke hentet?! Og der har vi siddet og set over halvdelen af filmen?! Aner ikke hvad jeg skal stille op med det.

 5. Stina

  Når jeg lejer/køber en film kan jeg ikke se den med det samme – den siger “afspilles om xx”. Og hvis jeg stopper en lejet film, kan jeg ikke finde den igen. Ved nogen hvad man gør. Jeg har en US account. Tak

 6. Heidi Thomsen

  Vi har netop oplevet det samme problem med at leje en film og da vi stoppede den kunne vi ikke finde den igen. Vi troede først det var os der ikke vidste hvad man skulle gøre for at finde filmen frem, så vi lejede en ny film – men præcis det samme skete igen…. Hvad gør vi galt siden vi ikke kan finde de film vi har lejet???

  -1