Version 4.2.2 til Apple TV kan nu jailbreakes

Skriv kommentar


+ otte = femten

12 kommentarer

 1. Christine

  Hej.

  Først vil jeg lige sige at det er en super hjemmeside du har!

  Jeg har lige købt Apple TV 2, og jeg er i tvivl om, om jeg skal jailbreake det eller om jeg godt kan lade være? Altså hvad er forskellen?

  Jeg kunne også godt tænke mig Netflix, skal det så være jailbreaket før jeg kan få det?

  Hilsen Christine.

 2. Hej Christine.
  Tak for dine pæne ord. Det er rart at vide der er nogen der synes om det jeg bruger min fritid på.

  Jeg kører personligt med Apple TV uden det er jailbreaket, fordi jeg simpelthen ikke har brug for de ekstra funktioner. Man behøver ikke at jailbreake Apple TV for at kunne bruge Netflix :-)

 3. Sten

  Hej Christine!

  Som Christian helt rigtigt siger, så behøver man bestemt ikke at jailbreak’e sin Apple TV for at kunne bruge de funktioner, der findes på den fra Apple’s hånd.
  Du KAN bruge en amerikansk iTunes konto til at hente meget mere indhold, men hvis du kan nøjes med det indhold du har på den sanske iTunes, så er der ingen grund til det.
  Ligeledes kan du bruge Netflix, hvis du lige laver nogle tryllenumre – det virker ikke i DK “out-of-the-box”, men jeg er ret sikker på, at jeg har set en udførlig guide herinde et sted til, hvordan man kan få det til at virke i DK.
  Mange folk snakker om jailbreak – jeg har selv jailbreak’et min aTV, men det er udelukkende aktuelt, hvis du vil tilføje flere applikationer til din aTV – f.eks, hvis du ønsker at udvide funktionaliteten, så den bliver endnu mere som et “ægte” media center og ikke er begrænset til at afspille iTunes kompatible mediefiler.
  Hvis du IKKE har brug for disse ekstra applikationer, så er der ingen grund til at jailbreak’e din aTV.
  Det har så den ekstra fordel, at du ikke behøver at bekymre dig, når der kommer er en SW opdatering til aTV – der må vi andre pænt vente, til nogen har fundet ud af at jailbreake den nye SW (eller også må vi bare vente med at lægge vores ekstra SW på den)
  God fornøjelse med din aTV – den er et dejligt stykke udstyr.

  Mvh Sten

  PS: Jeg er også rigtig glad for denne side. Jeg havde købt min aTV alligevel, men jeg synes rigtig godt om et forum på dansk :o)

 4. Nikolaj

  Hej Christian

  Ved du hvor jeg kan finde en brugsanvisning på dansk til Appel tv 2, synes ikke jeg kan finde den hvis jeg søger på google. Kan kun finde brugsanvisningen til appel tv 1!

  PÅ forhånd tak

 5. Nikolaj

  Tak for det hurtige svar:)

  Hvordan kan jeg få danskes undertekster til de amerikanske film og serier jeg lejer?

  Kan jeg overføre min musik fra min ithunesmusikbibliotek til min forstærker igennem det optical cabel?

  På forhånd tak?

 6. Sten

  Hmm – jeg er ikke overbevist om, at du kan få danske tekster på de amerikanske film og tv-serier, som du lejer. Så skal du vist ud i noget med at hente tekster et eller andet sted på nettet og så transcode filmen med teksterne – har ingen anelse, om det kan lade sig gøre, men out-of-the-box virker det i hvert fald ikke.

  Hvis du sætter aTV til at afspille et stykke musik fra dit iTunes bibliotek, så burde der ikke være noget i vejen for at få lyden til en forstærker via et optisk kabel.

  Mvh Sten

 7. Nikolaj

  Mange tak for svaret Sten:)

  Fungere appel tv2 ikke som tråsløs router? Jeg kan nemlig ikke finde appelnavnavnet nede i nederst venste hjørne af min pc-der er kun en gul stjerne!!

 8. Sten

  Nej – aTV2 er ikke en trådløs router – den er bare en “dum” box, som connecter til dit eksisterende netværk – enten med ethernet kabel eller trådløst til dit access point.

 9. Mike

  Nu er det lykkedes mig at jailbreake bokse. Formålet med dette var, at installere en form for mediaplayer på APTV boksen og streame video og musik m.m. Er der nogen er jer der har erfaring med dette og i så fald, hvad skal man gå efter. Jeg har googlet lidt på nettet og fundet bla. boxee software som skulle kunne det. Men er der andre muligheder som evt. er bedre?
  Det skulle gerne være således, at det kan streames fra NAS serveren på netværket. Håber der kommer nogle gode inputs.

 10. Mathias johansen

  Skal man ikke bo i USA for at kunne få Netflix.