Ukendt Apple TV dukkede op i gårsdagens software opdatering

apple-tv-remote

Apple frigav iOS 5.2 til Apple TV 2 og 3 i går, men derudover blev der også frigivet en opdatering til en ukendt Apple TV model.

Da Apple frigav en opdatering til Apple TV 2 (AppleTV2,1) og Apple TV 3 (AppleTV3,1) så dukkede der endnu en opdatering op med kodenavnet AppleTV3,2. Der er dagen igennem blevet diskuteret hvilken model der her refereres til, da denne kode aldrig har været set før.

Software versioner der blev frigivet til Apple TV med iOS 5.2

Spørgsmålet var om det kunne være en reference til en ny opdatering af et kommende Apple TV. Altså f.eks. et helt nyt Apple TV med ny fjernbetjening hvor Siri er indbygget. Rygterne kan gå langt når man har ja-hatten på.

Nu lader det dog til at MacRumors har fundet ud af hvad er er los. Apple referere åbenbart til en ny Apple TV model med kodenavnet J33I, sammenlignet med koden J33 som Apple TV 3 har. Der er ikke noget direkte bevis, men det er muligt at “I” står for international variation af Apple TV. Dette kunne hænge godt sammen med, at Apple åbnede op for iTunes film i over 40 lande sidste måned.

Opdatering:
I nat kom det så frem at der blot er tale om en lille ændring i indmaden af Apple TV. Apple benytter sig blot af et par nye komponenter og der er derfor ikke tale om et Apple TV 4 eller en mindre enhed. Kunden vil ikke kunne se eller mærke forskel.

Skriv kommentar


fire + = seks