TV-branchen forsøger at være på forkant med iTV – de eksperimentere nu med stemmestyring

1

  Hele tv-branchen holder skarpt øje med de oplysninger der løbende dukker op omkring Apples muligvis kommende iTV. De vil ikke lade Apple overhale dem indenom.

  Alle de rygter der er omkring Apples måske kommende fjernsyn, iTV, skulle efter sigende være noget hele tv-branchen holder skarpt øje med.

  Da iPhone blev præsenteret tilbage i 2007, med deres nyskabende måde at tænke en telefon på, var der mange andre mobilproducenter der virkelig blev taget på sengekanten. Ser man f.eks. på Nokia som er verdens største producent af mobiltelefoner, så har de virkelig haft mange år til at øve sig og gøre sig bedre i deres speciale, nemlig mobiltelefonen. Alligevel har Nokia haft meget svært ved at omstille deres virksomhed til fremtidens mobiltelefoner, som Apple, HTC og Samsung har rigtig godt fat i i øjeblikket. Nokia har set sig nødsaget til at droppe deres eget styresystem til smartphones og indgå et samarbejde med Microsoft.

  Hele humlen med dette er, at tv-branchen ikke vil være bagud når iTV kommer. De forsøger at lure hvad Steve Jobs mente med “I finally cracked it.” som han sagde i forbindelse med en snak om tv-interface i hans nye biografi.

  Vi kan være sikker på at tv-branchen forsøger sig med stemmesytyrede systemer for at være på forkant med det Apple har i støbeskeen. Apple har dog en kæmpe fordel ved at have Siri indbygget i iPhone 4S. Dette kan Apple lære meget af. De kan gå ind og se på alle de ting som Siri ikke kan forstå, og derfra kan de hele tiden udbygge Siri til at blive endnu bedre og forstå endnu mere!

  Kilde: Macrumors.com

  Skriv kommentar


  otte + en =

  1 kommentar

  1. Pingback: Person hævder at have set Apples kommende fjernsyn « Rygter « Apple TV