Tim Cook: TV er fanget tilbage i 70érne

TV har stor interesse for Apple

Tim Cook fortæller om fremtiden for Apple TV i et interview i The Charlie Rose Show.

I interviewet fortæller Tim Cook at Apple ønsker at arbejde med mange ting, som de har interesse i, men det er ikke alting de kan gøre bedre, hvortil interviweren spørger om TV er en af disse.

Tim Cook fortæller at TV er et område Apple fortsætter med at have stor interesse i. Hvis han skal være helt ærlig, så føler han at TV er fanget tilbage i 70érne. Grænsefladen er forfærdelig. Man ser ting på det tidspunkt det bliver sendt, med mindre man selv husker at optage det, fortæller han.

Så hvorfor fikser du ikke det, spørger intervieweren? Tim Cook vil ikke komme ind på hvad de vil gøre i fremtiden. Han siger at Apple TV har over 20 millioner brugere, så det har klart overgået den hobby-label de gav det for nogle år siden. Han slutter af med at fortælle, at det er et område Apple fortsætter med at kigge på!

Det vi skal lægge mærke til her, er at han forsøger at tale om emnet på samme måde som han talte om wearables i et interview ved D11 tilbage i 2013. Her ville han ikke fortælle de arbejdede på Apple Watch, men de havde stor interesse i wearables og håndleddet.

Det kunne altså tyde på at Apple arbejder på en stor opdatering af Apple TV. Du kan se klippet i videoen øverst i artiklen.

Skriv kommentar


+ fire = otte