Stream trådløst skærmbilledet fra din Mac over til Apple TV

apple_tv_skærmdeling_imovie

Man har i et stykke tid kunne streame skærmbilledet fra sin iPad 2 og iPhone 4S trådløst over til Apple TV, ved hjælp af AirPlay. Nu kan du også snart gøre dette fra din Mac.

Apple har netop udgivet en opdatering til Mac som de kalder for OS X 10.8 Mountain Lion. Opdateringen er kun en beta og er derfor kun tilgængelig for udviklere endnu.

I den nye opdatering af Lion er der over 100 nye funktioner og en af dem, er altså muligheden for at streame skærmbilledet fra sin Mac trådløst over til Apple TV, ved hjælp af AirPlay. Der kommer simpelthen et AirPlay-ikon frem oppe i højre hjørne af din Mac når der er AirPlay-enheder i nærheden. Det er ikke kun dit skærmbillede man kan se på Apple TV, din lyd er også med!

Den nye opdatering kommer desværre først ud til alle “sent på sommeren”, men hvis ikke du kan vente, så findes der faktisk alternativer.

Programmet AirParrot kan hentes på deres hjemmeside for 9,99$, ca. 57 kr. Det er dog ikke problemfrit og har et par børnesygdomme.

Skriv kommentar


otte + = sytten

7 kommentarer

 1. Søren

  Ak, ja – det er ikke mere end 2 måneder siden jeg borede store hulle i vægge og gulv for at trække et HDMI kabel fra iMac’en til mit tv… Håber EyeTV kommer til at virke, så er man fri for at ekspotere optagelser!

 2. Pingback: Apple TV 3 er nu frigivet og kan købes fra den danske Apple Store « Nyheder « Apple TV

 3. Michael

  Airparrot virker fint med billede, men der følger ikke lyd med.

 4. Mugge

  @søren. Sætter du ikke bare hak i exporter til atv, så er den jo klaret helt automatisk og det eneste du skal gøre er at slette eyetv filen.

 5. Lasse

  Er dette tilgængelig til mac pro nu? (01.10.12)

  Jeg har en mac pro og apple tv, men kan alligevel ikke streame mit billede på min mac til mit tv. Har et 1år gammelt ledtv… Hjælp!

 6. Peter

  Har du opdateret til mountain lion?

 7. Michael

  Har en macbook air, og har hentet mountain lion, men får ikke airplay ikonet frem? Hvordan kan det være?