Stor software opdatering til Apple TV klar til download

Skærmbillede-2012-03-07-kl.-21.43.17

Samtidig med lanceringen af det nye Apple TV 3, har Apple også frigivet en stor opdatering til Apple TV 2 som kan hentes fra i dag. Blandt andet er menustrukturen helt anderledes.

I en stor software opdatering til Apple TV der bliver frigivet i dag, er der nu lavet komplet om på måden hvorpå man bevæger sig rund i menuen på Apple TV. I stedet for den tekstbaserede hovedmenu, som har været kendetegnet lige fra aller første Apple TV, så er hovedmenuen lavet om til farverige ikoner.

Det er længe siden der har været så stor en software opdatering til Apple TV. Menuen er sikkert noget i stil med det vi kommer til at se på det kommende Apple fjernsyn – iTV.

Det er nemt at opdatere Apple TV. Gå ind i indstillinger > generelt > opdater software. OBS! Er dit Apple TV jailbreaket, så er det en god ide at vente lidt med at opdatere!

Skriv kommentar


tre + = fire

22 kommentarer

 1. Pingback: Officielt: Apple har præsenteret en ny Apple TV boks « Nyheder « Apple TV

 2. Mug

  Er det kun mig, der ikke kan få overført opdateringen til ATV2? Formentlig er serverne pressede, men hverken igår aftes eller her til morgen lykkedes det.

 3. Du er ikke alene. Den fejlede også ved mig i går aftes. Der er stor belastning på. Det virker sikkert snart igen :-)

 4. Sonne

  Jeg har et ATV2. Ud over at hovedmenuen nu er lagt ud som ikoner er der vist intet nyt! Jo,, man signe op hos Netflix direkte på ATV via iTunes, men jeg har jo allerede Netflix. Med opdateringen ryger dit jailbreak og du må vente til Firecore eller andre får lavet et ny Jailbreak. En skuffende opdatering med meget lidt nyt til ATV2, efter min mening.

 5. Kasper Toxvig

  Hvornår kan det nye Apple tv købes?

 6. Hans Christian

  Der står d. 16-19/3 inde på applestore. Så der omkring. ;-)

 7. Nicki Gramstrup

  er der nogle der ved hvis man køber en season nu, er den så også i 1080p så jeg kan se den i 720p nu, 1080p når min nye kommer.. :)

 8. @Nicki Gramstrup
  Jeg læste et sted (måske var det beep.tv2.dk ?) at alt hvad du har købt og hentet ned via iTunes, af film (og serier?!), vil du har mulighed for at hente ned i 1080P uden at skulle betale for det igen

 9. Hans Christian

  Hvad sker der lige for Apples ellers normalt stilrene brugerflade. Det er fint nok at de har ændret tekstbaren til ikoner så som film, tv udsendelser m.v. det ser godt ud rent visuelt.
  Men hvad er meningen med alle de ikoner der er placeret lige neden under (netflix, MLB, NHL m.v.), hvorfor er de ikke gemt under ét ikon. Jeg synes det virker rodet og slet ikke gennemarbejdet.

 10. Krøyer

  Der må ligge mere i deres opdatering end bare brugerfladen med ikoner…så beholder jeg hellere det gamle, som kan jailbreakes!

 11. iCarlo

  Hørt Hans Christian… Da opdateringen var færdig, syntes jeg pludselig at brugerfladen lignede noget fra Samsungs smartphones :o. ?

 12. Peter

  Er der andre end mig der har problemer med at opdatere? Har prøvet utallige gange men uden held. Har haft den slukket og strømkabel ude. Den er sat op trådløst, men det burde vel ikke have noget at sige. Håber der er en med et godt råd….

 13. Jan

  hejsa

  jeg havde også problemer med at opdater min ATV ,iPad, men det hjælp da jeg kørte internetdeling igennem min iphonen, hvis du forstår min lidt mærkelige forklaring.

 14. Thomas

  Jeg et heller ikke vild med den nye brugerflade. Men nu begynder det at minde lidt om iPhone, iPad & iPod. Og mon ikke det er første tiltag mod at kunne lægge apps på atv ?
  Vedr. Fejl ved opdatering, så er vi mange der har haft held ved at ændre dns til 208.67.222.222 ;-)

 15. Anders

  Jeg har godt nok også en del problemer med dette. Når jeg går ind under software opdateringen på Apple TV, så siger den at min er up to date?!?! JEg kører 4.4.4 softwaren, så det ved jeg ikke er rigtigt.

  Kan man også opdatere den ved at sætte den til en mac, eller har i andre forslag?

  I wanna update!!!

 16. carsten

  Er der nogen der ved hvad jeg skal gøre for at kunne købe film på den amerkanske itunes, jeg har oprettet en email men com adresse, tilknytet en USA adresse og håber lidt på at jeg kan betale med de amerikanske itunes gavekort jeg får i næste uge, men når jeg prøver at logge på appletv med min appleid siger den at min adgangskode er forkert, men jeg ved at den er rigtig og jeg har via en pc logget ind på min konto og set at koden er rigtig så hvad kan være galt ? er det fordi den kan se at det er via en dansk ip adresse ? jeg mener at nogen arbejdskollegaer også kører der via dansk ip adresse ?

 17. carsten

  lille rettelse, den siger faktisk at min apple id er forkert og jeg skal gå til itunes og update min apple id så nu er mit spørgsmål hvad kan det være at den vil have at jeg ska updatere ?

 18. Torben Jensen

  Hej Efter jeg opdaterede kan jeg ikke få airplay til at virke. Det var perferkt før fra både min iphone og Ipad. Er der andre med det problem?

 19. Laurits

  Efter at have lejet en film på ITunes på min IPad 2 og vil vise den på mit tv via AirPlay, som ellers virker perfekt, kommer denne fejlmeddelelse:
  Apple tv er ikke godkendt til afspilning af dette indhold”
  Nogen der har en løsning?

 20. Oliver

  Når jeg prøvede at opdatere mit ATV2, får jeg fejl meddelse: “der var et problem med at hente software til apple tv “apple tv”. der kunne ikke læses fra eller skrives til disken”

  Jeg har derved ikke mulighed for at opdatere mit ATV2, når jeg tænder det på tv’et, kommer der et billede op af æblet, og kan ikke komme videre derfra, håber nogle af jer derude kan hjælpe mig :)
  det er Jailbreaket.

 21. Peter

  Er der nogen der kender nogle steder som stadig har det oprindelige ATV 1 til salg?