Steve Jobs har tidligere sagt nej til den nye brugergrænseflade på Apple TV

steve-jobs-main

Michael Margolis er tidligere designer af brugergrænsefladen til Apple TV, og han langer nu ud efter den nye måde hovedmenuen er bygget op på i 5.0 opdateringen til Apple TV.

I den seneste opdatering til Apple TV, der udkom 7. marts, blev måden hvorpå man bevæger sig rundt i hovedmenuen tottalt redesignet. Se før og efter billedet herunder.

Michael Margolis, der tidligere har stået for designet af brugergrænsefladen til Apple TV, siger nu at Steve Jobs afviste netop dette design for 5 år siden. Michael siger: “Nu er der ingen til at sige ‘nej’ til dårligt design.”

De fleste lader til at have taget godt i mod det nye design, men hvad synes du egentlig om det? Alt nyt kræver tilvænning, men hvad mener du?

Skriv kommentar


fire + = tolv

9 kommentarer

 1. Jeg kan selv lægge ud. Personligt synes jeg det nye design udnytter skærmen på en langt bedre måde. Det gamle design havde store sorte områder der slet ikke blev brugt til noget. Desuden ser det nye design mere farverigt og indbydende ud.

 2. Martin

  Personligt mener jeg at man godt kunne have gjort lidt mere ud af ikonerne, så det havde et mere stilrent design som man kender det fra Apple. Omvendt synes jeg også at det fungerer bedre end den gamle tekstbaserede måde

 3. Morten

  Syntes virkelig det er grimt, kæmpe storer kasser i forskellige farver. Det er en ommer. Apple står for stilrent, lækkert look. Er det nye det, no way. Grimt, det er hvad jeg kan sige.

 4. Rasmus

  Enig med morten. Jeg ku’ også meget bedre li’ det gamle design. Menuen ligner noget for børn.

 5. jimmy

  Fortrækker godt nok os, det gammel frem for det nye, da jeg mener det gamle var meget mere stilrent og der var mere klasse over det! det var fedt og simplet (KEEP IT SIMPLE)…..

  Synes det nye design ser mere susket ud!
  altså det nye design virker jo helt fint. og nemt at finde rundt i, og ser okay ud på full HD tv.

  MEN FÅ DET GAMMEL IGEN!

 6. Anders

  “Steve Jobs har tidligere sagt nej til den nye brugergrænseflade på Apple TV”

  Så vidt jeg har læst op til flere gange i bogen Steve Jobs, så har Hr. Jobs ofte udtalt sig om at ting var dårlige/grimme for derefter på et senere tidspunkt at gøre det til han egen idé.

  Med det sagt, synes jeg også at den nye brugerflade ikke er så køn, men måske mere funktionel end den gamle.

 7. Steffen

  Tja, jeg ved ikke rigtigt. Kunne faktisk godt lide det gamle, og synes det nye er lidt mystisk… Men det er jo nok bare et spørgsmål om tilvænning.

  Men man må da ikke håbe det går helt galt for deres designs!

 8. Tomi

  Har lige købt Apple tv… Med det nye design kan jeg ikke finde internet og airplay… Er der nogen der ved, hvordan man gør…? Synes jeg har ledt alle steder… Jeg har brugt skærmdublering, men det er vel ikke tanken, at man skal bruge det eller hvad…?

 9. Hej Tomi.
  Apple TV er ikke beregnet til at gå på internettet og besøge hjemmesider som du kender det fra en computer. Apple TV har ikke nogen browser, med mindre du jailbreaker den.

  AirPlay har du fundet. AirPlay bruges, blandt andet, til skærmdublering.