Rygte: Apple lancerer Web TV service til sommer

Mulighed for at se TV på Apple TV på vej

tim-cook-apple-tv-hbo-now

The Wall Street Journal er kendt for at have gode kilder når det kommer til Apple rygter. De fortæller at Apple arbejder på at lancerer en Web TV service til juni med et færdigt system til september.

Den nye TV service vil give dig mulighed for at abonnere på 25+ TV kanaler for et estimeret beløb på $30-40 pr. måned omregnet til ca. 200-300 danske kroner. Den nye service bliver tilgængelig på alle Apples platforme, herunder iPhone, iPad og Apple TV.

I følge kilderne skulle Apple have lavet aftaler med blandt andet ABC, CBS, FOX, MTV og Discovery. Apple præsenterede tidligere på måneden et unikt samarbejde med HBO Now.

Det helt store spørgsmål bliver om dette også bliver en service for andre end amerikanere og det oplagte svar er nej i første omgang. Apple har gennem mange år kæmpet med at få en Web TV service op og stå, men er blevet mødt af stor modstand fra TV branchen grundet ophavsretsrettigheder.

At Apple vælger og lancerer denne service til sommer tyder på at de vil gøre det under deres årlige udviklingskonference WWDC. At de vælger at gøre det på netop dette tidspunkt siger noget om at vi kan forvente store nyheder på Apple TV fronten. Nyt interface, nyt Apple TV – hvem ved?

Tim Cook sagde 9/3 under Apples event følgende som afslutning på Apple TV HBO nyheden: “Og det her er bare begyndelsen”. Du kan se Tim Cook snakke om Apple TV ved eventet her.

Skriv kommentar


en + ni =