Referencer til Apple TV 3 fundet i koden i iOS 5

På onsdag, den 12. oktober, udkommer det sprit nye styresystem iOS 5, til iPad, iPhone, iPod Touch og Apple TV! Selvom os almindelige forbrugere må vente lidt endnu med at få fingrene i iOS 5, så har udviklere haft adgang i flere måneder, så de har kunne teste deres apps.

Det interessante er at en udvikler har fundet spor i koden fra det nye iOS 5 som refererer til en ny udgave af Apple TV, nemlig Apple TV 3. I følge rygtet vil den kommende Apple TV 3 komme til at indeholde den nye og hurtigere A5 processor, der også sidder i iPad 2 og den kommen iPhone 4S.

Hvis den nye A5 processor kommer til at sidde i Apple TV 3, hvilket jeg betragter som værende meget sandsynligt, så kan vi godt regne med at den vil komme til at håndtere video i 1080p kvalitet. Det passer perfekt i forhold til at vi nu ved at iPhone 4S kan filme i 1080p kvalitet!

Rygtet melder intet om hvornår vi kan forvente det nye Apple TV 3 i butikkerne, men mit bud er at vi i hvert fald ikke skal regne med at se den i løbet af de næste 4 måneder.

Kilde: 9to5mac

Skriv kommentar


tre + = ti

5 kommentarer

 1. Emil

  Uha det kunne være rigtig lækkert hvis den kom inden for den nærmeste fremtid, da jeg står og overvejer om at jeg skulle købe et Apple tv 2… Men hvis der kommer et nyt om cirka et halvt år så vil jeg gerne vente for at spare lidt penge :)

  Men hvor lang tid tror i cirka der går inden den kommer ud?.. :)

 2. Slorup

  Der skal vel noget mere end “bare” en hurtigere processor der giver 1080p v 720, for at gøre et ATV3 interresant? I hvert fald for mig der allerede har et ATV2.

  Det er mere nye features der kunne være spændende. Naivt måske, men det kunne være stort hvis der bliver løsnet lidt for de f…….. frugt håndjern, så man ikke er “nødt” til at jailbreake sit ATV.

  Bare min 2 cents.

 3. Tom Stabel

  Nu er de jo kommet film i itunes, men min film menu på Apple TV 1 gen. viser stadig kun Mine Film og Forfilm. Desuden kan jeg også se topfilms – som kan lejes, købes m.m. Men søg osv. findes ikke. Det samme er faktisk sket under Musikmenuen – men der har den tidligere været virket inkl. søg m.m. Mit Apple TV er opdateret. Nogen der har en forklaring ?