Rapport: Apple vil præsentere helt nyt styresystem til Apple TV ved WWDC

new_interface

Hvis man skal tro en rapport fra BGR, der skulle have en “troværdig kilde”, så vil Apple være klar til at præsentere en demo af et helt nyt OS til Apple TV ved WWDC.

Rapporten hævder også at det nye OS/styresystem vil være det samme som bliver brugt på det kommende Apple fjernsyn.

Derudover skulle Apple være i fuld gang med test af et helt nyt API til det nye OS. Efter sigende skulle Apple forsøge at overtale producenter af eksternt tv-tilbehør, som dvd afspiller, spillekonsoller osv, til at understøtte det nye OS på Apple TV og det kommende Apple fjernsyn – iTV. Den nye API skulle bla. give mulighed for at styre alle enheder der er tilsluttet det nye styresystem, blot ved hjælp af én fjernbetjening.

Disse informationer kommer på et rigtig spændende tidspunkt. Om ganske få dage bliver Apples udvikler konference, WWDC, afholdt. Konferencen har primært fokus på software og her vil et helt nyt styresystem til Apple TV være oplagt at fremvise.

Jeg kan dog ikke få det til at hænge helt sammen. Det er ikke mere end 3-4 måneder siden at Apple præsenterede en helt nyt brugergrænseflade til Apple TV. Hvis ovenstående oplysninger skal passe, så vil det nye styresystem, som vi kender, være spild af arbejde? Med et Apple fjernsyn på trapperne, så vil det dog være muligt.

Nu kan jeg slet ikke vente på hvad WWDC vil bringe!