Person hævder at have set Apples kommende fjernsyn

AppleTVMockup

Sitet Cult of Mac siger, at en af deres “troværdige” kilder har set Apples kommende fjernsyn, iTV i funktion. Det minder alt i alt om Apples Cinema skærm, bare meget større, udtaler kilden.

Kilden har valgt at være komplet anonym, men vedkommende siger at fjernsynet virkede og var så fint, at det lignede noget der kunne udgives i morgen, hvis det skulle være.

Som tidligere rygter har peget på, så inderholder fjernsynet et iSight kamera der giver mulighed for facetime. Fjernsynet havde også Siri indbygget som en virtual assistent, som vi allerede kender fra iPhone 4S.

Men hvad synes du? Er det for let sluppet at en totalt anonym person kommer og siger, at han har set Apples iTV og at det ligner Apples Cinema skærm?

Kilde: Cult Of Mac

Skriv kommentar


otte + = tretten

1 kommentar

  1. Søren

    Jeg tror ikke på alle disse rygter. Det er alt for nemt at kontakte en Apple-fan side og påstå, at man har set et rigtigt Apple fjernsyn. Folk hopper på den med det samme, og så kommer der igen masser af omtale. Men det er da naturligvis god reklame… :) Jeg tror ikke på noget før jeg høre det fra apple selv.