Officielt: Apple inviterer til oktober event

16. oktober er det tid til nyt Apple grej igen

apple-event-oktober-2014

Apple har nu officielt sendt invitationer ud til deres event der afholdes 16. oktober.

Jeg skrev i sidste uge en artikel om dette event og det viste sig at datoen holdte stik. Det forventes at Apple vil afslører næste generation iPad Air og iPad mini.

Der går også rygter om en opdatering af iMac med retina displays og derudover regner vi med at Mac OS Yosemite, som vi første gang blev præsenteret for i sommers, bliver frigivet til alle.

Eventet afholdes 16. oktober kl. 19. dansk tid. Denne gang foregår det på Apples hjemmebane i det såkaldte “Town Hall auditorium”. Dette sted har plads til et langt mindre publikum i forhold til Apple Watch eventet i sidste måned, hvilket kunne tyde på at Apple ikke har store revolutionerende nyheder i vente. Men derfor skal det nok blive spændende alligevel!

Der har desværre ikke været rygter om et nyt Apple TV ved dette event, men vi kan godt prøve at tolke lidt på billedet der er vedlagt invitationen. “It’s been way too long” kan i den grad forbindes til Apple TV, da det er næsten 1000 dage siden sidste opdatering af Apple TV! De mange farver på billedet kunne også symbolisere pixels.

Jeg bringer link til livestream her på siden og på Twitter lige så snart Apple frigiver det. Regn først med at det sker på selve dagen.

Skriv kommentar


en + = fire