Officielt: Apple inviterer til event 9. september

Afholdes i Flint Center - Cupertino

apple-event-iphone-6-iwatch-september-2014

Efter flere måneders rygter om datoen for Apples næste event har Apple nu officielt inviteret til event 9. september, som er samme dato kilderne havde gættet på.

Invitationen er som sædvanlig et billede med en kort sætning. Denne gang står der “Ønsker vi kunne sige mere”, som man må sige er til fri fortolkning.

Det forventes at Apple vil præsentere iPhone 6 i to nye størrelser – 4.7″ og 5.5″.

Derudover går de seneste rygter på at 9. september bliver samme dag hvor Apple vil præsentere deres længe rygtede elektroniske armbånd, måske bedre kendt som iWatch.

Det er samme kilde der kendte til event datoen, som altså nu også påstår at iWatch vil blive præsenteret denne dag, så mon ikke der er noget om snakken.

Meget atypisk har Apple valgt at holde eventet et nyt sted, Flint Center i Cupertino. Det er samme sted Apple præsenterede den originale Mac for 30 år siden. Derudover har Apple konstrueret en tre etagers høj hvid struktur/bygning der måske skal bruges under eventet eller til hands-on bagefter.

Er der chance for nyt Apple TV?
De store stjerner til dette event forventes at være iPhone 6 og iWatch, men der er faktisk en chance for at vi ser et nyt Apple TV. Seneste meldinger fra forhandlere rundt omkring i verden går på, at de ikke kan bestille nye leverancer af Apple TV. Den er simpelthen i restordre, hvilket plejer at tyde på at en ny model er på vej.

For lige at summere op så afholdes eventet tirsdag 9. september kl 19 dansk tid. Ønsker du at følge med på live stream, så hold øje med os på siden her eller på Twitter hvor vi poster linket lige så snart vi ved om Apple streamer det i år – mon ikke.

Skriv kommentar


ni + fem =