Officielt: Apple inviterer til iPhone event 4. oktober

4

Så kom den endelig. Apple har annonceret det længe ventet event der bliver afholdt 4. Oktober. Der plejer ikke at stå noget om hvad eventet kommer til at handle om, men alligevel ved alle at det er den nye iPhone 5 der bliver præsenteret, og denne gang er titlen “Let´s talk iPhone”.

Normalt plejer der at gå 1 år mellem hver ny iPhone, men ikke denne gang. Hvorfor vi har skulle vente ca. 2 måneder længere denne gang, ja det er svært at sige, men mon ikke det vil fremgå til eventet ved en spektakulær ny iPhone 5.

Hvad der kommer til at ske ved eventet, udover den nye iPhone 5, er svært at sige, men lad os håbe på noget Apple TV relateret ;-) Apple-TV.dk vil i hvert fald følge eventet tæt og komme med alle nyhederne umiddelbart bagefter – som altid.

Kilde: 9to5mac.com

Skriv kommentar


+ seks = ti

4 kommentarer

 1. Kim

  NU ER DER FILM I DEN DANSKE ITUNES. Har lige set at man nu kan købe/leje film i Itunes (den danske), hvis du søger på en filmtitel f.eks. tron så får du mulig for at købe filmen i den danske itunes (pris står i danske kr.) der er flere film man kan finde og som du både kan købe og leje. Der er ikke nogen smart oversigt over film endnu i den danske itunes men de ligger der hvis man søger. Det kunne tyde på at der kommer noget om film i den dansek itunes snart. :-)

 2. Sives

  Men ingen danske undertekster og dyre end i us-iTunes.
  Så det er ikk meget ved endnu

 3. Mohrsen

  Det er muligvis dyrer ift. den pris som fremgår af iTunes, men med mindre man er jævnligt i staterne eller kender nogen som kan sende gavekort uden gebyret fra diverse hjemmesider, så er prisen vel stort set den samme.

 4. Sives

  Jeg køber her. Og det kommer aldrig i nærheden af at de “dyre” film er dobbelt så dyre som i USA.
  http://www.4saleusa.com/