Officielt: Apple har inviteret til event 10. september

apple-event-iphone-2013-thumb

Rygterne om at Apple vil holde deres event 10. september viste sig at holde stik. Apple har i dag sendt en pressemeddelelse ud, hvor de bekræfter eventet.

Som altid står der intet nævnt om hvad der kommer til at ske. Alle rygterne giver dog en god indikation på hvad vi kan forvente.

Ny iPhone!
Apple kommer altid med en ny iPhone ca. med 1 års mellemrum og det er nu tid til en ny igen. Vi kan regne med en iPhone 5S, der vil byde på hurtigere processor, bedre kamera, op til 128GB hukommelse, muligvis fingeraftrykslæser i selve hjemknappen og en tredje farve udover sort og hvid, nemlig champagne (guld).

Som noget helt nyt forventes det også at Apple kommer med en helt ny type iPhone med plastik bagside. Den nye iPhone kommer til at hedde iPhone 5C og vil være billigere end den iPhone vi hidtil har kendt. Der er indtil videre set spionbilleder af den nye iPhone 5C i farverne lyserød, blå, gul, grøn og hvid – hvilket billedet der er lagt ved invitationen bakker fint op ved!

Eventet afholdes fra kl. 19 dansk tid på Apples hovedkontor. Der er stor chance for at Apple vil streame deres event, ligesom de gjorde det ved WWDC 2013 for et par måneder siden. Jeg smider derfor et link op på siden her og på twitter, lige så snart Apple frigiver linket til live video stream.

 

Skriv kommentar


otte + = elve

2 kommentarer

  1. Pingback: Kommer der nyt Apple TV på tirsdag? « Rygter « Apple TV

  2. Apple melder aldrig ud forud om de streamer det eller ej. Men du har ret. Vi håber!