Nyt tegn på iTV? Apple kræver højere opløsning på ikoner til podcast

atv41

Apple beder nu alle deres videopodcast medlemmer om at øge opløsningen på deres ikoner. Denne melding sætter tankerne i gang og beviser at der er noget nyt elektronik på vej.

Living Smart TV kan berette, at Apple har bedt dem om at øge opløsningen på deres iTunes podcast ikon, fra 600 x 600 pixels til minimum 1400 x 1400 pixels. De 600 x 600 pixels var faktisk kravet til den helt nye iPad, der har super god retina opløsning. Derfor må de 1400 x 1400 pixels ikoner skulle bruges til noget endnu vildere.

Dette drager selvfølgelig tankerne hen på det kommende Apple fjernsyn. Det lader til at vi kan regne med et fjernsyn der har dobbelt så god kvalitet som HD – også kaldet 4K. En så vild opløsning vil helt klart give tv-industrien kamp til stregen.

Kravet fra Apple på den høje opløsning til ikoner, falder godt sammen med at der lige om lidt er WWDC, hvor vi måske får en forklaringen på hvad den høje opløsning skal bruges til.

WWDC afholdes fra 11-15 juni. Det forventes at iOS 6 og OS X Mountain Lion bliver præsenteret. Måske kommer der endda også en App Store til Apple TV.

Skriv kommentar


fire + = seks