Nyt spændende Apple patent viser en smart universal fjernbetjening

remote

United States Patent & Trademark Office har offentliggjort et nyt patent som Apple har søgt. Patentet giver et godt indblik i hvordan Apple går og overvejer hvordan man kan revolutionere tv-markedet.

I et netop offentliggjort patent kan man se en ny måde hvorpå Apple ønsker at ændre fjernbetjeningen med fysiske knapper, som vi kender den i dag. Slut med at have en masse fysiske fjernbetjeninger liggende til DVD-afspiller, VHS eller hvad du nu har stående sammen med dit TV.

Patentet går i korte træk ud på, at man kan tage et billede af sin fjernbetjening, med sin iPad eller iPhone. Derefter sendes billedet til Apples servere der analysere billedet og med det samme finder ud af præcist hvilken model det drejer sig om. Herefter kommer fjernbetjeningen, som du kender den, frem på din iPad eller iPhone, hvorefter du kan bruge fjernbetjeningen som du plejer til at styre dine elektroniske enheder.

Om dette nye patent er revolutionerende vil jeg ikke bedømme, men det lyder smart og brugbart.

Skriv kommentar


syv + = ti

2 kommentarer

 1. Er det stadig dig Christian?, hvor er det meget flotte toplogo ?
  siden er næsten ikke til at kende på denne facon :-)
  men flot arbejde med alle de fine ting og sager ang. Apple tv.

  …..higfive….

  ……have a nice day !
  Niels

 2. Hej Niels. Det er stadig mig ja :-) Jeg er glad for at høre du godt kunne lide den gamle top, men jeg synes nu alligevel siden trængte til en opfriskning. Derfor skiftede jeg til dette nye layout her i weekenden.