Nyt Apple TV med App Store klar til sommer

Apple arbejder på et nyt Apple TV

  overview_airplay_apple-tv

  Nye rygter siger at Apple arbejder på et nyt Apple TV som bliver præsenteret til sommer ved den årlige udviklerkonference WWDC.

  Det nye Apple TV vil efter sigende få et nyt design med en ny og hurtigere A8 chip. Forvent også en opdatering af den indbyggede harddisk – langt udover de nuværende 8GB plads.

  Grunden til at Apple vil lancere det nye Apple TV til WWDC er, at selve softwaren også forventes at få et totalt nyt løft. Dette omfatter, og holdt nu fast, en App Store og Siri integration!

  Udviklerne vil dermed blive præsenteret for hvorledes de kan udvikle Apps til Apple TV under WWDC og kan så begynde at opbygge en masse nye og spændende Apps som vi så længe har ønsket os til Apple TV.

  Denne nyhed går også perfekt hånd i hånd med artiklen jeg skrev tidligere på ugen, der fortalte om den kommende Web TV service, som Apple også arbejder på og som forventes at blive præsenteret ved WWDC såvel.

  Under Apples event i marts måned satte Apple prisen på Apple TV ned, hvilket er et typisk træk inden en ny produktlancering. Tim Cook udtalte under eventet “Det her er bare begyndelsen” og sidste år sagde han “TV er fanget tilbage i 70érne”.

  Det bliver meget spændende at se hvad Apple har i ærmet og om de vil revolutionere den måde vi ser TV på i dag.

  Skriv kommentar


  otte + = ni