Nyt Apple TV bliver muligvis præsenteret samtidig med iPad 3 på onsdag 7. marts

Se Apple TV 3 Det er nu sikkert at Apple holder et event på onsdag 7. marts hvor de, med meget stor sikkerhed, vil vise os iPad 3. Kilder siger nu at det ikke bliver det eneste Apple præsenterer 7. marts. Vi kan også regne med et nyt Apple TV.

I ifølge pålidelige kilder som sitet 9to5mac har snakket med, så skulle Apple gerne præsenterer to nye produkter på onsdag 7. marts. Den første bliver iPad 3 og det andet skulle gerne være en helt ny udgave af Apple TV.

Dette stemmer godt overens med den artikel jeg skrev 13. februar hvor jeg også snakker om at Apple TV måske kommer i en opgraderet version i starten af marts måned, samt at Apple TV 2 er begyndt at være udsolgt mange steder.

Det nye Apple TV skulle ifølge rygterne komme med en ny dual-core processor der er meget hurtigere end den nuværende A4 chip der sidder i Apple TV 2. Den nye processer skulle være hurtig nok til at video i fuld HD 1080p kan afvikles fra Apple TV på dit fjernsyn. Udover en forbedret processor, skulle Bluetooth 4.0 teknologien også være en af nyhederne.

Den nuværende udgave af Apple TV blev præsenteret til Apples keynote 1. september 2010. Det må da snart være tid til en opgradering, lad os håbe at den kommer nu! :-)

Skriv kommentar


fire + = syv