Nu er det nemmere at lave apps der kan bruges på Apple TV

  video

  Når nu Apple ikke gav en App Store til Apple TV i denne omgang, så har et firma taget sagen i egen hånd og kommer nu med et værktøj til alle udviklere. 

  Ved WWDC 2012 gik der rygter om at Apple ville komme med en App Store til Apple TV. Som bekendt blev det ikke til noget i denne omgang, men nu har firmaet Brightcove lavet en løsning der skal hjælpe udviklere på vej.

  Brightcove har lavet en template der gør det nemt for udviklere at lave apps med “2 skærme”. Det vil sige at du kan sidde med din iPad og ved hjælp af skærmspejlning via AirPlay, kan du f.eks. åbne en app med de nyeste trailers. Du vil kunne se info om den valgte trailer på din iPad, samtidig med at selve traileren bliver afspillet på dit Apple TV. Alt dette bliver afviklet fra appén på iPaden.

  Et stort spil som Real Racing 2 HD benytter sig allerede af samme teknologi, som kan ses i min video her, men nu har Brightcove bare gjort det lettere for andre udviklere at lave apps der kan noget i samme stil, uden de behøver genopfinde den dybe tallerken.

  Jeremy Allaire fra Brightcove viser her hvordan det fungerer.

  Skriv kommentar


  en + seks =