Netflix øger salget af Apple TV

apple tv indpakning

Efter Netflix er kommet til Danmark er interessen for Apple TV vokset med hastige skridt.

Video streamings tjenesten Netflix, har på ganske kort tid fået interessen for Apple TV til at stige voldsomt. Selv har jeg her på siden oplevet en stor stigning i antallet af besøgende som læser mine artikler om Netflix, men de store elektronikkæder, der sælger Apple TV, siger nu også at de kan mærke en mærkbar stigning i salget.

Således udtaler Eplehuset Danmark til Apple-TV.dk, at de har oplevet en stigning på ca. 110% på salget af Apple TV, efter Netflix kom til landet.

Skriv kommentar


syv + otte =

2 kommentarer

 1. Vejen

  Desværre er Apple TV (3) rigtig dårlig til at afvikle Netflix sammenlignet med PS3, iPads, iPhones og computere. Selvom min Apple TV er forbundet med Ethernet og altså ikke engang via WiFi har den aldrig præsteret at afvikle mere end en halv times Netflix før den mister forbindelsen. Fotostream og de andre funktionaliteter lever heller ikk tilnærmelsesvis op til standarden fra andre produkter.
  Selve brugerfladen i Netflix indeholder også færre valgmuligheder end på de andre platforme. Dermed ar det langt sværrere at finde frem til en film. Faktisk får men nemt det indtryk, at der slet ikke er den samme mængde film og serier tilgængeligt på AppleTV som på fx en PS3 selvom jeg ikke har talt efter ;o).
  Det kan bestemt ikke anbefales at købe Apple TV for at se Netflix.
  vh

 2. Anton

  Der må være noget galt med dit netværk. Netflix fungere uden nogen form for problemer, ligeså alt det andet der udbydes på Apple Tv.
  Film o.m.a afspilles i HD uden afbrydelse eller andre forstyrelser.

  (Apple 3 gen. 20 mgb fibernet)

  vh anton