Netflix kommer snart til Danmark

6
netflix_logo

Den enorme video streaming tjeneste Netflix kommertil Danmark i år. Glæd dig til mange timers film og tv-serier i sofaen!

Opdatering: Netflix er nu kommet til Danmark – læs mere her.

Der har længe gået rygter om at Netflix vil komme til Danmark, men rygterne har ikke været bekræftet af Netflix selv. Nu er der dog kommet andre boller på suppen og Netflix lader til at have opdaget potentialet på det danske marked.

I hvert fald har Netflix lavet en DANSK side hvor man kan skrive sig op til at få besked lige så snart de åbner i Danmark, www.netflix.dk. Gadgets-siden TV2 Beep hævder at Netflix vil komme til Danmark 5. Oktober.

Med Netflix betaler man et fast månedligt beløb hver måned, i USA 8 Dollar (ca 48 kr), og så har man ubegrænset adgang til deres store bibiliotek af film og tv-serier. Netflix er indbygget i Apple TV og du vil derfor let kunne få indholdet op på dit fjernsyn.

Det bliver rart ikke at skulle rode med amerikansk ip adresse osv. for at få det til at virke. Kom så Netflix!


Skriv kommentar


syv + ni =

6 kommentarer

 1. Kim

  Det kommer da an på indhold og priser. Det med IP-adressen, eller DNS-adressen skal jo kun gøres 1 gang.
  Umiddelbart har jeg svært ved at forestille mig at jeg vil skifte, men jeg er også meget glad for Netflix som det er nu.

 2. Peter L

  Jeg bruger mit danske Apple ID, men bor for tiden i Belgien … Vil det være Apple ID’et eller min fysiske placering der afgør om jeg kan bruge en dansk Netflix konto?!

  P.

 3. Mnjaa

  Din fysiske placering afgør hvilken Netflix udgave AppleTV åbner i menuen.

 4. Martin

  I artiklen står der

  “Netflix er indbygget i Apple TV og du vil derfor let kunne få indholdet op på dit fjernsyn.”

  …men hvordan får jeg Netflix frem på mit Apple TV – det er ikke en del af menuen??

 5. Michael

  GODT SPØRGSMÅL
  Jeg har samme problem

 6. Nicolai

  Hvis du vælger amerikansk iTunes store så kommer Netflix op i menuen. Tror det er et spørgsmål om tid inden den bliver tilføjet den danske menu.