Netflix er nu kommet til Danmark og Apple TV

netflix

Den kæmpe amerikanske streamingstjeneste Netflix er nu endelig kommet til Danmark. Der er dermed dømt mange timers film og tv-serier foran fjernsynet.


Der har længe været snakken i krogene om at Netflix ville komme til Danmark og i dag, 16. oktober, blev det altså officielt. Hvis man førhen har ville benytte Netflix på dansk grund, har man måtte benytte sig af ninja tricks i form af DNS ændringer og oprettelse af en amerikansk konto med falske oplysninger, hvilket har været ret besværligt.

Den danske version af Netflix koster 79 kr om måneden. Skal man sammenligne med den amerikanske version der koster ca. 50 danske kroner, så er der stor forskel på både prisen og indholdet. Når man gennemser deres danske udvalg er det en halvtom reol der møder ens øjene, i sær hvis man tidligere har prøvet den amerikanske version. Der skal dog huskes på at Netflix lige er landet i Danmark og at de sikkert knokler for at få flere titler i deres udvalg.

Det er dog rart at se at der er blevet lagt vægt på at levere dansk indhold, da der fremgår mange danske film og tv-serier. Størstedelen af indholdet, hvis ikke alt, er med danske undertekster, hvilket mange sikkert sætter pris på.

Da jeg tændte mit Apple TV for at teste Netflix, var der automatisk kommet et ekstra ikon til Netflix på hjemskærmen (Jeg benytter danske indstillinger med iOS 5.1). Da jeg trykkede på ikonet skete der ingen ting, der stod blot “Åbner Netflix”. Efter en genstart af Apple TV åbnede Netflix uden problemer.

Hvis du selv ønsker at prøve Netflix kan du tilmelde dig som medlem på deres hjemmeside. Det er gratis i den første måned, så du lige kan se det an. Er du så heldig at have Spotify Premium, så tilbyder Netflix at du kan benytte deres tjeneste gratis i hele 2012.

Skriv kommentar


otte + seks =

45 kommentarer

 1. Pingback: Netflix kommer snart til Danmark « Nyheder « Apple TV

 2. Jakob Christensen

  Hej
  den åbner ikke netflix på min den gør som du siger åbner netflix men efter kort tid hopper den tilbage på “skrivebordet” har prøvet at starte apple tv igen :)

 3. Ras

  Hep, jeg har et US abonnement. Hvis jeg sætter DNS til automatisk, får jeg adgang til den danske Netflix. Så i realiteten er min Netflix bare blevet endnu større!!!

 4. Jake

  Jeg opdagere det samme som ras , at jeg også kan logge på den danske version , dvs at det stadig kan betale sig at oprette en us konto, da det er billigere :)

 5. Lars

  Hej – er det ligemeget hvilken generation af Apple Tv man har? Jeg har en gen 1 af Apple Tv og jeg får desværre ikke noget “NetFlix” icon på menu-baren. Skal siges at min ATV er “jailed” og at land + itunes store er sat til DK og DK-konto.

  -1
 6. Nikolaj

  Endeligt!!! Mit liv er komplet.

 7. Søren B

  Jeg har en US konto ligesom mange af jer andre, men efter i tirsdags så burde man jo egentligt godt kunne opsige det abonnement man har til et hjemmeside som gav en den falske DNS da jeg også har sat DNS på automatisk. Hvilket jo betyder at man kun skal give 7,99 dollars for Netflix.??

 8. mikael

  Det her er simphelthen bare for godt :D
  Jeg har også en US konto, men stadig har jeg ik fundet nogen steder hvor jeg kan slå danske tekster til.. Nogen der har en ide om hvordan og hvorledes?

  Vil jo hellere ha de danske end de engelske tekster..

 9. Ras

  Kan heller ikke få dansk tale.

  Nogen der ved hbordan lydsporet ændres?

 10. @Ras

  Prøv at gå ind i indstillinger på dit Apple TV > Lyd og video. Her kan du væge hvilket sprog undertekster skal være og hvilket sprog tale skal være. Det kræver selvfølgelig at den pågældende film understøtter det sprog du vælger.

 11. Kasper

  @ Jacob

  Jeg havde samme problem – husk det er ikke nok nok at sætte apple tv på vågeblus – du skal trykke start igen!

 12. Ras

  @ christian B

  Prøvede, men virkede ikke 100%

  Nogle film kører på original sprog selvom jeg valgte dansk i indstillinger-lyd. Dobbelt checkede med min Ipad, hvor man nemt kan slå dansk til i appen. Meget mystisk!

 13. Karlos

  @ Christian B. Først tak for en super brugbar hjemmeside.

  Spørgsmål ang. Netflix i DK.

  Jag har også en US konto, hvor jeg betaler til unblock US samt netflix. Forstår ikke helt hvad der menes med at man kan sætte sin DNS adresse til automatisk og derved få den danske version også ? Behøver man så ikke sin konto til Unblock US mere ? kan man nu se både den danske og US version af netflix samtidig ?

  Håber du/i vil hjælpe en forvirret mand :-)

 14. Peter

  @Carlos: Netflix forsøger at tjekke hvor du er, og viser dig det udbud der er det pågældende sted. Dvs. hvis du sætte din AppleTV til at bruge din alm. internet udbyders DNS server, så tror Netflix du er i DK og viser dig det danske sortiment. Hvis du derimod sætter ATV op til UnblockUS’ DNS server, så tror Netflix du er i USA (eller Canada eller Mexico, eller hvad du nu har bedt UnblockUS om) og viser dig dette lands sortiment.
  Du kan også ændre det direkte på din Router, hvis du har ATV sat op til få DNS fra Routeren vha DHCP – det giver samme resultatet.
  Så kort fortalt kan du opsige UnblockUS og fortsat blot betale 50 til Netflix-US men udnytte kontoen til at se Netflix-DK :-) Men det er jo ikke til at vide om Netflix engang indføre en begrænsning på brug af Netflix i andre lande end det hjemland man har angivet på sin Netflix konto.

 15. Peter

  @Karlos: Sorry – min stavebøf i dit navn… :-(

 16. Johnny

  Når jeg sætter DNS til automatisk, så får jeg godt nok adgang til den danske butik – men kan ikke starte nogle film/serier derfra, som ellers virker pronto på den amerikanske service. Er det så fordi at UnblockUS stadig kører?

 17. Ras

  @Johnny

  Prøv at genstarte dit AppleTV………

 18. Johnny

  Ja undskylder jeg har “forvildet” mig herind – det er via PlayStation 3. Hvor DNS er sat til unblockUS DNS-oplysninger og giver adgang til US-servicen. Når jeg sætter den til automatisk, logger den på den danske service, kan se alt – den hiver også preview-tekst ind på programmer/film i højre side, men når man klikker på dem, for at vælge afsnit, tekster osv. kommer der ikke noget frem.

  Har også prøvet at sætte router til automatisk DNS, samt i PS3’erens indstillinger – men no luck

 19. Mikael

  hvordan slår man man det der us-unblock fra?
  Jeg har lige tjekket fra min fars computer da det er den eneste der ik er sat op til at køre på us-unblock og der kører det upåklageligt. Alle de film jeg afprøvede var der dansk tekst til..

  Så mit spørgsmål er hvordan jeg slår det fra på både min comp og atv3?

 20. Peter

  @Johnny: Beklager – jeg har min router sat op til UnblockUS, så gik blot ind på min ATV og angiv 8.8.8.8 som DNS (gratis DNS fra Google der er dejlig nem at huske :-)) hvorefter Netflix viste mig det danske sortiment. Ved at skifte tilbage til automatisk DNS kommer den fra Routeren, og så er jeg tilbage til amerikansk sortiment.
  @Mikael: På den modsatte måde, som du slog det til ;-) Dvs. enten skal du fjerne statisk DNS på din router, eller også er det på din ATV og comp.

 21. Karlos

  @ Peter

  Tak for svaret.. Meen er stadig lidt langsom i optræk :-)
  Tænker, at hvis jeg opsiger mit abo. med unblockUS kan jeg vil ikke benytte min US konto mere ? er det blot nok at lade DNS adressen blive på mit ATV så ?

 22. Ras

  @Peter….

  Hvis du opsiger dit Un-block abonnement. Fjerner de sikkert din DNS adresse fra deres server :-)

 23. Ras

  Sorry, skulle have været @Karlos

 24. Nielsen

  Hej.
  Jeg har en Dansk VPN server og vil gerne se film fra min iPad , men kan ikke få den over på mit Tv med min Appel tv snits ikonet mangler simpelthen . Er der nogen som har en løsning.
  Nielsen

 25. Nielsen

  Jeg fik ikke nævnt at det er fra mit Netflix jeg mangler at kunne slå over på Tv.
  Nielsen

 26. Jan

  Hej

  Jeg kan ikke få mit netflix til at virke på mit Apple tv , der står, (netflix er ikke tilgængelig)(prøv igen senere) hvad gør jeg forkert?

 27. Peter

  @Ras: Alt forladt, men går ud fra du mener “Fjerner de sikkert din IP adresse fra deres server” – alle bruger jo samme DNS fra UnblockUS. Man skal bare være kunde (eller igang med prøveperiode) hos dem for at den svarer tilbage. Og det gør den vha. ens egen IP der skal være whitelistet hos dem.

  @Karlos: Hvis du opsiger din UnblockUS, så kan du ikke længere bruge deres DNS (se svar til Ras). Dermed kan du kun bruge din Netflix konto til at se deres danske sortiment. Så ja – man sparer ca 30 kr/mdr ved at bruge en amerikansk Netflix konto frem for en dansk konto, og pt. er sortimentet og mulighederne præcis det samme…

 28. Peter

  @Nielsen: Meget tæt på sort snak – prøv lige at læse hvad du skriver inden du trykker Send… :-(
  Forsøger du at sende Netflix fra din iPad over til dit AppleTv via AirPlay? Det har jeg aldrig gidet prøve, da kvaliteten må være langt dårligere, sammenlignet med at bruge Netflix direkte på ATV. Og hvad har din VPN server med sagen at gøre?

 29. Maist

  Hej.

  Jeg har intet ændret på min Apple TV, som er sat op til den amerikanske, men Netflix virker ikke længere?
  Der er betalt og alt det der og på Unblock-US.com siger den, at det hele virker fint.
  Men jeg kan ikke starte noget på Netflix, den siger “Netflix is not available in your location. For more information…”
  Virkede fint i tirsdags inden jeg tog på efterårsferie, men ikke nu. Har lige prøvet, at genstarte Apple TV men uden held… :-(

  Nogen der ved, hvad man skal gøre for, at få det til at virke igen? Helst den amerikanske…

  På forhånd tak.

 30. Peter

  @Maist: Gætter på at du har fået en ny IP af din internet udbyder. Prøv på din pc at gå ind på Unblock-Us.com og kontroller at servicen er aktiveret endnu. Hvis du har fået ny IP skal du lige logge ind igen, så din nye IP bliver knyttet til din konto.

 31. Maist

  Fandt ud af via downrightnow.com , at det bare var Netflix der var nede. Det virker fint igen… :-)

  Der var flere europæere der havde rapporteret samme fejl på Unblock-US.com.

  Pyyhaa….. ;-)

 32. Nicolai

  @peter

  Er enig i meget i det meste af det du skriver. Dog er der stor forskel i sortimentet og ved at bibeholde unblock.us synes jeg at man får et stort udvalg. Der er mange film/dokumentarer omkring NFL som ikke findes i den danske.
  Pt kører ATV på den amerikanske netflix og iPad på den danske. Skærmduplering fungerer super!

 33. Hej

  Jeg kan ikke får dansk undertekster på apple tv . På iPaden virker alt som skal men ikke på apple tv ?

  Vh
  Zocky

 34. Bo

  @Zocky

  Jeg havde samme problem, men jeg opdaterede mit atv2 til den nyeste software og derefter virkede underteksterne.

  Vh. Bo

 35. Peter

  @Nicolai: Vi er skam 100% enige :-) Jeg mente bare at sortimentet er 100% identisk, hvis Netflix tror du sidder i DK – altså uanset om du bruger en DK eller US konto. Derfor kan man lige så godt blive oprettet med en US konto, selvom man har tænkt sig at bruge det danske sortiment.
  Personligt har jeg kun brugt 3-4 timer i det danske sortiment, hvorefter jeg skiftede tilbage til US. Men jeg har kolleger med børn, der har brugt US sortimentet længe, men som nu er rigtig glade for det danske sortiment. En af dem kom endda til at opsige både unblockus og hans amerikanske netflix konto, fordi han ikke lige var opmærksom på at han kunne have fortsat med det :-)

 36. Martin

  Hejsa

  Måsker der er en ekspert herinde, der kan hjælpe mig? :-)

  Jeg kan ikke få Netflix til at fungere på mit Apple TV 2. Jeg får blot en meddelse frem, der hedder: “Prøv igen senere. (ATV-ANRT2)”.

  Software er opdateret og helt ajour. Nogen der har et godt bud på, hvad jeg skal gøre?

  Vh
  Martin

 37. Peter

  Jeg oplever samme fejl som dig Martin, jeg har chattet med netflix support, og de havde desværre ikke en løsning på det men anbefalede mig at holde øje med om det ikke blev løst en af de kommende dage, så ville de kigge på det fra deres side.

  Jeg har en Apple tv 2, dog ikke den sidst nye.
  Netflix kører fint på min pc, iPad og iPhone, så det skulle virke i huset…

  Håber en har en løsning.

  Mvh.
  Peter

 38. tummes

  Samme problem som Martin og Peter sidst i denne tråd… Nogen løsning?

 39. tummes

  Min error-besked siger dog ” ATV-N.PLU0:atv/videoasset” og ikke “ATV-ANRT2″.

 40. Jesper

  Hej.
  Er der nogen der ved om netflix (DK) kan virke på mit gamle apple TV1 ?

 41. Helle

  Hvordan slår man over til dansk på apple tv Netflix , det kan jo lade sig gøre på Amerikanske film på I Pad ????

  Tak

 42. Mo

  Hej alle:)

  Tak for al den nyttige viden!
  Jeg har både PS3 og ATV, har ændret DNS på PS3 og har den automatisk på ATV.
  Netflix på ps3 er så den Amerikanske og så har jeg den danske version på ATV!!

  Smart;)

 43. Ole

  Hej

  Kan jeg ikke få en udførlig beskrivelse af hvordan jeg får den amerikanske netflix på mit Apple TV 2.

  På forhånd tak

 44. Frank Gaardlykke

  Mens jeg var inde på netflix, for at kigge på en film, fik jeg en sort skærm på min ipad. hvad kan jeg gøre for at få Ipad til at fungere igen? Den viser bare en sort skærm.

 45. Gitte

  Jeg har Apple tv og Netflix. Men det er som om det er begrænset hvilke ting der vil køre, kun ca halvdelen af de programmer jeg vælger, begynder at afspille, når jeg klikker play.
  Jeg har fundet ud af at hvis jeg gentagne gange klikker på play, så begynder programmet, men der er ikke lyd på. Det er især i serier og dokumentarprogrammer problemet opstår. Film ser ud til at køre som de skal.
  Løsning ønskes!

  GS