Muligvis Apple event 16. oktober

Er der et nyt Apple TV på vej?

image

Re/code fortæller at Apple planlægger et event allerede d. 16. oktober, kun lidt over 1 måned efter deres sidste event hvor iPhone, Apple Pay og Apple Watch blev præsenteret.

Apple har endnu ikke officielt inviteret til event, men Re/code har en fantastisk historik i forhold til Apple rygter, så jeg lader tvivlen komme dem til gode.

Eventet forventes at handle om nye iPads, iMac med retina skærm og frigivelsen af den endelige version af Mac OS Yosemite styresystem.

Men hvad med Apple TV? Hvornår er der nyt på denne front? Ja, det er svært at sige. Der har desværre ikke været rygter om en opdatering af Apple TV til eventet 16. oktober.

Når det så er sagt, så er det i skrivende stund hele 940 dage siden sidste opdatering af Apple TV, hvilket er klart det længste vi har ventet på en opdatering i Apple TV’s historie. Det er selvfølgelig en fortaler for at Apple bruger tid på at lave noget fantastisk og at der måske bliver lavet en “one more thing” til eventet, men regn ikke med det i denne omgang.

Jeg melder selvfølgelig ud her på siden og på Twitter hvis/når Apple bekræfter eventet.

Skriv kommentar


syv + = ni