Min unboxing af Apple TV

6

Så fik jeg også endelig Apple TV hjem fra USA efter en længere tur. Jeg har fulgt nøje med på trackinglisten til pakken og kan se den startede sin tur i Kina, derefter blev den sendt til USA, Sverige, København og til sidst til min hoveddør i Vordingborg.

I videoen var jeg lidt uheldig med ikke at filme i center og jeg overvejede også at starte forfra, men så ville det jo ikke være en RIGTIG unboxing vel? Jeg kommer nok til at lave et par videoer fremover, så her har jeg mulighed for at blive bedre ;-)

Skriv kommentar


to + ni =

6 kommentarer

 1. tb

  Hvordan går det med dit apple tv? Jeg er spændt på at høre om det lykkedes dig at få adgang til amerikanske serie og film via et US itunes gavekort.

 2. Jo tak det går fint, det spiller bare :-)
  Jeg vil bare meget gerne filme i en bedre kvalitet i den næste video, jeg kan bare først låne det gode kamera efter jul. Så der går lige en uges tid før jeg har ny video klar på siden :-)

 3. PSM

  Hej, jeg vil gerne vide hvordan du kan anbefale at man køber en apple tv boks? I USA? I England? Hvordan er den bedste og billigst måde (også ifht skat / told / moms) – tusind tak!

  Endelig: jeg skal bruge den til at streame HDMI indhold fra min computer, FLICKR billeder fra nettet, mobile me videoer og Youtube videoer til mit TV i stuen.

  Mange tak!

 4. Michael

  Hej Christian, først og fremmest en fantastisk side for os danskere med apple tv. Jeg er netop hjemvendt fra USA og har en velfungerende Amerikansk iTunes konto som jeg har benyttet mig af I det halve år jeg var I USA. Jeg har dog haft kæmpe problemer med at få apple tv til at virke efter jeg er kommet hjem. Hver gang jeg opretter min konto går den til at starte med fint på iTunes og viser valget af lejefilm. Problemet begynder når jeg lejer film, jeg kan ganske enkelt ikke afspille dem og flere af knapperne mangler, herunder preview knappen med mere. Har du gjort noget bestemt for at få det til at virke?

 5. Mange tak for dine pæne ord. Det er rart at høre :-)
  Mit gæt kunne være at du ikke har sat location til USA. Det gør du i indstillinger > generelt > itunes store > lokalitet.
  Hvis ikke det løser dit problem så kan du oprette en tråd i forumet her på siden. Her kan jeg og andre hjælpe dig :-)