LG præsentere konkurrent til Apple TV

LG har lige meldt ud, at de er klar til at fremvise en konkurrenct til Apple TV, med navnet “Smart TV Upgrader”. Den vil blive præsenteret til CES messen i Las Vegas i næste uge og man vil kunne købe den fra 2. kvartal 2011. LG fortæller blandt andet at der vil være indbygget webbrowser, så man kan besøge hjemmesider fra sit fjernsyn.

Der bliver også nævnt “LG Apps” i pressemeddelsen, det er et voksende antal apps der er særligt lavet til at virke på fjernsynet. Man vil kunne finde alt fra sprogøvelser til spil. Disse apps er meget interessante, for der går rygter om at vi muligvis vil se en App Store på Apple TV og her tror jeg at Smart TV Upgrader, vil være med til at presse Apple til at komme med deres App Store hurtigere. Da Apple TV kører med iOS, som er det samme styresystem der ligger i iPod touch, iPad og iPhone, er det slet ikke utænkeligt med apps til Apple TV.

Rent udsensmæssigt kunne man godt mistænke LG for at have ladet sig inspirer af Apple TV. Deres nye boks er også sort og måler 11 x 11 cm i forhold til Apple TV der måler 10 x 10 cm, og boksen har heller ingen harddisk, ligesom vi ser på Apple TV.

Skriv kommentar


syv + = fjorten

2 kommentarer

  1. Jacob Freitag

    Ikke meget taler for denne boks. Det er LG, den er større og det er deres 1. generation. Så den er sikkert fyldt med fejl. Har læst et sted at den prismæssigt vil ligge på det samme som ATV

  2. FRANK

    Meget spændende, jeg savner at streame mine videoer og billeder fra MobileMe op på fladskærmen og se 720HD fra nettet. Lige nu er det via iPhone eller iPad – virker, men det er ikke optimalt.