LG: Apple lancere 8K skærm i år

Er Apple på vej med en 8K iMac eller Apple TV?

apple-lg-8k-fjernsyn-skærm

LG skrev i slutningen af marts i år et indlæg på deres hjemmeside om fremtiden for skærmteknologi, nemlig 8K der har en opløsning på 7680 x 4320 pixels. Men er LG kommet til at tale over sig?

LG er Apples største skærm producent og står for hovedparten af Apples displays. I et indlæg på deres hjemmeside skriver de blandt andet følgende:

“Apple har også annonceret at de vil frigive iMac 8K med en super høj skærmopløsning senere i år.”

Problemet her er bare, at Apple IKKE har nævnt noget om en 8K skærm nogensinde. Det stiller os tilbage med tre muligheder.

  1. Har LG ikke styr på deres fakta og er kommet til at skrive 8K iMac i stedet for 5K iMac som Apple lancerede sidste år?
  2. Er LG kommet til at tale over sig og har fortalt om Apples næste iMac/Cinema Display med 8K skærm?
  3. Er LG kommet til at tale over sig og er kommet til at afsløre Apples rygtede storsatsning på fjernsyns markedet?

Apple har ikke opdateret deres Apple Cinema Display siden 2011 og det vil derfor være oplagt med en ny skærm der kan erstatte den efterhånden forældede model. Apple vil derved give en ekstraordinær opløsning i skærmen som primært bruges af professionelle.

Kunne skærmen være til et kommende Apple fjernsyn? I følge de seneste rygter arbejder Apple på et nyt Apple TV der bliver præsenteret ved WWDC til sommer. Det nye Apple TV vil i følge rygterne ikke understøtte 4K. En 8K skærm vil derfor være udelukket.

Jeg vil her på Apple-TV.dk holde skarpt øje med LG´s hjemmeside for at se om Apple langer ud efter LG og beder dem ændre teksten. Jeg holder jer selvfølgelig opdateret, når/hvis det sker.

Opdatering: LG har nu valgt helt at fjerne artiklen hvori de nævner at Apple vil “komme med 8K iMac senere i år”. Jeg nåede at tage en kopi af artiklen i PDF format som du kan læse her. Dette er en meget interessant udvikling, da der er en chance for at LG ikke er kommet til at skrive forkert. De har direkte skrevet noget der ikke skulle være oplyst til offentligheden.

Kilde: 9to5mac

Skriv kommentar


+ fem = ti