Kommer der nyt Apple TV på tirsdag?

apple-tv-remote

Noget tyder på at Apple vil præsentere en opdateret version af Apple TV ved samme event som den nye iPhone – 10. september.

USA´s transport ministerium har afsløret et dokument der viser, at Apple har modtaget tilsammen lidt over 40 tons varer af 3 gange. Varerne har påtegnelsen “Set Top Box with Communication Function”. Spørgsmålet er så hvad “Set Top Box” står for. Det tætteste vi kommer er faktisk Apple TV og derfor er der en stor chance for at vi får et nyt Apple TV at se meget snart.

Hvorfor kunne det ikke bare være opfyldning af lageret til Apple TV 3, som allerede er på markedet? Jo det skulle man også umiddelbart tro, men det mystiske her er, at fabrikken som varerne er sendt fra, ikke er Foxcon, som ellers producerer de nuværende Apple TV. Forsendelserne kommer fra et firma der hedder “BYD Precision Manufacture” i Kina og derfor kunne det meget vel var en helt ny type Apple TV, det er dog det vi ikke ved med sikkerhed.

Det vil passe glimrende at Apple præsentere et nyt Apple TV på tirsdag, 10. september, samtidig med at der præsenteres nye iPhones.

Jeg har været inde og kigge på datoerne for hvornår Apple TV tidligere er blevet lanceret og her bliver det først rigtig interessant. Sidste version af Apple TV blev lanceret i marts 2012, hvilket var 553 dage siden den forrige model. På tirsdag er det OGSÅ præcist 553 dage siden sidste version af Apple TV blev lanceret, hvilket ikke kan passe bedre!

Meget peger derfor på, at vi udover nye iPhones, kan forvente nyt Apple TV på tirsdag.

Opdatering: AllThingsD har gået ud og sagt at de ikke tror på et nyt Apple TV (endnu). I stedet regner de med en software opdatering med et par nye tilføjelser. Denne opdatering forventer de ude samtidig med iOS 7.

 

Skriv kommentar


+ tre = tolv