Kommer der nyt Apple TV i næste måned?

Rygterne om iPad 3 er meget stærke i øjeblikket. Flere sites føler sig sikker på at Apple præsentere iPad 3 i starten af marts måned. Den nye iPad skulle have betydelig større skærmopløsning end den nuværende. Opløsningen overstiger faktisk hvad vi kender fra blue-ray (Full HD) kvalitet.

Men hvad har det med Apple TV at gøre? Jo nu kommer det. Apple tilbyder i øjeblikket kun videoindhold fra iTunes i max 720p og det er også den højeste opløsning Apple TV kan afspille. Det kan derfor godt tænkes at Apple vælger at sætte deres iTunes Store videoindhold op til flotte 1080p, samtidig med at iPad 3 kommer til salg. Det vil derfor være oplagt at komme med nyt Apple TV i samme omgang. Et nyt Apple TV der kan afspille det nye 1080p indhold.

I det nye Apple TV skal vi ikke forvente meget mere end en hurtigere A6 processor og dermed mulighed for at afspille video i 1080p.

Opdatering
9to5mac.com har lavet et tjek os en vifte af forskellige webshops og de melder stort set alle at Apple TV er udsolgt. Selv på Humacs webshop i Danmark er der udsolgt. Dette er endnu et tegn på at et nyt Apple TV er på vej.

Skriv kommentar


ni + = atten

6 kommentarer

 1. Hans Christian

  Ifølge 9to5mac.com er ATV2 også ved at være udsolgt hos de store forhandlere og de har ikke længere mulighed for at bestille dem hjem. Alt tyder på at der som du skriver Christian kommer en ATV3 sammen med iPad 3 – Spændende!

 2. Tror det er usandsynligt at Apple kommer med ATV3, iPad3 og en ny version af macbook pro, på en og samme tid, men vi får at se :)

 3. Jacob Holm Laursen

  Det lyder fedt med et nyt Apple-TV. Men også lidt dyrt, da mit nuværende Apple TV II stadig er ret nyt.

 4. Morten Kristensen

  Apple har lige givet et lille sneak peak på deres nye styresystem Mountain Lion hvor Apple TV 2 bliver vist…så mon ikke det er på markedet lidt endnu.
  Grunden til at Apple TV er en mangelvare (ligesom iPods) kunne være:
  http://www.bloomberg.com/news/2011-10-20/worst-thai-floods-in-50-years-hit-apple-toyota-supply-chains.html

  Snakken om 720p vs 1080p…hmmm jeg vil våge den påstand at man skal over en 42″ skærm før man kan ANE forskel…se eventuelt kongen af gadgets Nikolej Sonnes so ein ding podcast om 720p vs 1080p

  iPad 3 derimod…den kunne godt være på trapperne….

 5. Pingback: Nyt Apple TV bliver muligvis præsenteret samtidig med iPad 3 på onsdag 7. marts « Rygter « Apple TV

 6. Søren

  Jeg tror rygterne er gode nok. Har lige læst rygter på Macrumors der siger, at Apple arbejder på en service hvor man selv kan vælge hvilke tv kanaler man vil købe og streame. Servicen skulle være klar til december måned. Så derfor tror jeg på en ny Apple tv. Rygterne om et rigtigt tv med Siri er også ude, men jeg tror først vi ser en opgradering af Apple tv. :)