Kommer Apples kommende fjernsyn til at hedde iPanel?

atv1

Analytikeren Peter Misek er en af de mest aktive rygtemagere angående det kommende fjernsyn som Apple arbejder på i øjeblikket. Nu mener han at vide hvad Apples fjernsyn kommer til at hedde.

Peter Misek har tidligere sagt at Apple påbegynder produktion af 5 millioner fjernsyn i maj måned og at Apple er klar til at sælge dem i slutningen af 2012. Desuden spår han at fjernsynet kommer til at koste i omegnen af $800, altså i ca. af 5.000 danske kroner, hvilket kan lyde usandsynligt.

Nu mener han at vide at Apples fjernsyn får navnet iPanel. Der har tidligere været snak om iTV, hvilket også har været det jeg har kaldt fjernsynet for her på bloggen, men dette navn skulle i følge Peter Misek nu være udelukket. Grunden er at iTV faktisk allerede er navnet på et stort britisk-baserede tv-netværk der har retten til brug af navnet på globalt plan. Der er selvfølgelig stadig en mulighed for at Apple kan købe sig til retten af navnet, iTV, men tv-netværket har tidligere afvist.

Navnet iCloud var f.eks. allerede i brug af et andet firma inden Apple lancerede deres sky-delings tjeneste og det viste sig at Apple havde held med at købe. Hvor meget de gav for navnet iCloud vides dog ikke med sikkerhed.

 

Kilde: 9to5mac

Skriv kommentar


tre + = syv