Kommer App Store til Apple TV ved WWDC?

50-screenshot_jailbreak

I næste måned bliver Apples kæmpe udviklermesse afholdt fra 11-15 juni. WWDC har et primært fokus på softwareudvikling og derfor forventes det også, med meget stor sikkerhed, at iOS 6 og OS X Mountain Lion bliver præsenteret.

Jeg synes dog, at det er kedeligt, at fokusere på det sikre, så lad mig hellere fortælle om de ting jeg personligt ser som sandsynligt, men som der er meget delte meninger om, nemlig om App Store kommer til Apple TV.

Apple præsenterede for første gang en App Store til iPhone tilbage i 2008, siden da er det gået enormt stærkt og det har vist sig at blive en kæmpe sucess, som mange mobile styresystemer har valgt at kopiere. iPhones App Store har ca. 500.000 apps og iPad har 200.000. En App Store til Apple TV vil være oplagt og vil helt sikkert komme på et tidspunkt, men spørgsmålet er hvornår.

Der er to muligheder
1) Den første mulighed er, at Apple vælger, at præsentere en App Store til Apple TV allerede i næste måned til WWDC. Hvis Apple kommer med et fjernsyn senere på året, så vil det være en kæmpe fordel hvis udviklere allerede i forvejen, har nået at lave apps der er klar til at blive afviklet på den store skærm. Der vil dermed være indhold på fjernsynet allerede fra dag 1.

2) Den anden mulighed er at Apple først præsentere en App Store samtidig med at de præsentere et Apple fjernsyn. Det der taler for denne mulighed er, at Apple dermed vil have mere at byde på, som overrasker, når fjernsynet præsenteres og at det vil give en større grund til at folk skal købe et Apple fjernsyn.

Begge muligheder ser jeg som nogenlunde lige sandsynlige, men den første trækker nok en lille smule mere i mig, end anden anden gør. Fordelen er at Apple kan forberede sig ved at åbne op for en App Store til Apple TV nu.  Når dét så spiller, og der er kommet en masse apps til fjernsynet, så vil Apple let kunne implementere det i et Apple fjernsyn.

Alt kan ske. Jeg venter spændt.
Som altid følger jeg WWDC og skriver alle nyheder umiddelbart samtidig med at de sker. Mere info følger når vi nærmer os datoen.

Skriv kommentar


otte + fire =

1 kommentar

  1. Pingback: Nyt tegn på iTV? – Apple kræver højere opløsning på ikoner til podcast « Nyheder « Apple TV