Kan man få undertekster på Apple TV eller ej?

Der kan let opstå tvivl. Kan man overhovedet få undertekster på de film man ser på Apple TV? Det korte svar er JA – men i begrænset omfang.

Der er en del film som kan ses i den amerikanske iTunes Store på Apple TV, med engelske undertekster. Dette kræver at du har slået undertekster til på Apple TV. Du finder valgmuligheden inde i indstillinger > lyd og video > undertekster > engelsk.

Hvis man bruger Netflix, så kan det også være rart med undertekster når man ser film eller tv-serier. Her må Apple dog skuffe os. Apple har valgt ikke at give mulighed for undertekster, når man ser via Netflix. Det er ikke fordi Netflix ikke har undertekster, for det har de. Man kan også se undertekster via Netflix, hvis man har en Nintendo Wii eller PS3, så det ér muligt. Vi må bare pænt vente på at Apple får taget sig sammen :-)

I et indlæg på Netflix´s officielle blog, står der forklaret hvad deres målsætning er med hensyn til undertekster. Netflix har i marts 2011 lagt undertekster på 10% af deres materiale, og de regner med at runde 80% ved udgangen af året. Vi skal ikke begynde at glæde os til danske undertekster, da det primært er engelsk, fransk og spansk der er fokus på.

Skriv kommentar


en + ni =

2 kommentarer

  1. Klabautermanden

    Kunne godt bruge lidt info om hvordan man kan sikre sig at den film man er ved at leje har undertekster. Ved nogle film står der CC (closed captioning). Disse film har så med sikkerhed undertekster. jeg har dog også været ude for at der var undertekster på film hvor der ikke stod CC. Så er lidt forvirret.

  2. Apple TV 2 netflix med subs

    kort sagt du kan få subs i netflix på atv når du ser en film tryk op når der kommer en info box op på skærmen holder du den midderste knap nede og vupti du kan vælge subs… god fornøgelse