Køb og leje af film på Apple TV 1 muligt i Norge og Danmark!?

Foto: www.itavisen.no

På en norsk hjemmeside har man i dag kunne læse, at en bruger har berettet, at der er dukket et nyt menupunkt op på hans Apple TV 1 (norsk udgave). Det nye menupunkt hedder “Top film” og linker til en iTunes Store, hvor det er muligt at købe og leje film. I Norge har man heller ikke haft adgang til køb og leje af film før nu.

På dette skærmbillede fremgår de norske priser, på en film/dokumentar, som kan være ret interessante for os danskere, da der er en chance for at de danske priser kommer til at ligge tæt op af de norske.

Den norske krone er lidt mindre end den danske – 0,96 kr,- så du kan godt regne med at det bliver i dette prisleje.

Foto: www.itavisen.no

Erik her fra siden, har skrevet at han også har fået mulighed for at købe/leje en Beatles dokumantar på hans Apple TV 1-

Skriv kommentar


fem + = seks

3 kommentarer

 1. Niels Juul-Jensen

  Idag den 28. september er det blevet muligt at leje film via Apple TV og ikke kun den ene, som var en dokumentar med Beatles, men mange og gode film – Pris mellem 29-39 kr. Det er SUPER!!!

 2. Niels Juul-Jensen

  Apple TV ved leje af film har det dog ikke været muligt at slå undertekster til – måske nogen kan hjælpe? Der er heller ikke muligt endnu at søge på genrer eller mest populære etc. Samtidig kan man få flere film frem hvis man går ind på en film og klikker på eksempelvis – mere fra Matt Damon – så kommer eksempelvis alle tre Bourne film frem som man kan leje – disse er det ikke muligt at finde i hovedmenuen af film.

 3. Mikkel

  Hej Niels.

  Hvis du slår undertekster hen til engelsk virker det. Ihvertfald med Xmen Wolverine.