Jailbreak allerede klar til Apple TV version 5.0.2

Seas0nPass

Under 24 timer efter Apple frigav den seneste opdatering til Apple TV, er Seas0nPass nu klar med et unterhered jailbreak til Apple TV 2.

Selvom FireCore var hurtige med et jailbreak til Apple TV to, så har de fortsat store problemer med at få jailbreaket det nye 1080p Apple TV. Det har ikke lykkedes dem at få et jailbreak til at virke og nu er det 3 måneder siden at det nye Apple TV blev præsenteret.

Har Apple mon virkelig fundet en måde at holde “portene” lukket?

Du kan læse mere om opdateringen af dit jailbreak her.

Skriv kommentar


seks + seks =

2 kommentarer

 1. Kristian

  Hejsa,
  Overvejer kraftigt at ryge på firecore-vognen men kan ikke rigtig blive klog på, hvordan mulighederne er for at kunne vælge undertekster. Kan man selv vælge spor under afspilning, hvis man har flere undertekstspor? Og hvordan foregår det rent praktisk. Holder man bare “select” knappen nede?

  Er også nysgerrig for at vide, hvordan Netflix spiller på Apple TV 2 med firecore?
  Har pt. selv en Aplpe TV 3 med US Netflix konto og det fungerer perfekt. Kunne være SÅ lækkert, hvis man kunne køre både firecore med film (med soft subs) og netflix samtidig. Så vil min lykke være gjort :-)

  Hvilket program til mac vil du anbefale, hvis man kun skal rippe DVD’er og de skal bruges til Apple TV 2 med firecore?
  Er MKV det bedste format, hvis man skal streame til firecore?
  Jeg vil gerne have mulighed for at vælge mellem forskellige undertekstspor, så det er vigtigt, at den software, der ripper, samt filformatet understøtter dette.

  På forhånd mange tak for hjælpen :-)

 2. Pingback: Status på jailbreak til Apple TV 3 « Nyheder « Apple TV