iOS 5.2 er frigivet til Apple TV 2 og 3

apple_bluetooth_tastatur

Mandag aften dansk tid frigav Apple opdateringer til nærmest hele deres iOS produktlinje. Dette omfatter iPad, iPhone, iPod Touch og altså også Apple TV.

Den største nyhed i opdatering er muligheden for trådløs tilslutning af et tastatur ved hjælp af bluetooth, således at man langt nemmere kan søge efter indhold på Apple TV, i stedet for brug af fjernbetjeningen.

Hvis du følger med på Apple-TV.dk, så ved du måske også at jeg bragte denne historie allerede i december måned sidste år. Det var derfor blot et spørgsmål om tid før Apple frigav opdatering, og det blev så i aften.

Udover nyheden med det trådløse tastatur, så byder opdateringen også på muligheden for afspilning af det musik du har købt på iTunes, direkte fra skyen (USA). Der er også lavet stabilitets forbedringer til iTunes Store, AirPlay, Netflix, iTunes Match samt hvis du får internetforbindelse ved hjælp af kabel.

OBS! Er dit Apple TV jailbreaket, så bør du ikke hente denne opdatering endnu.

Skriv kommentar


tre + en =

12 kommentarer

 1. Søren

  Kan man bruge iphone 5 som tastatur ?

 2. Jakob

  @søren: Ja, det kan man. Men det er ikke noget nyt. Du skal bare downloade Apples Remote app (gratis) fra app store. Når du har sat Remote app’en op, så skifter den automatisk mellem navigering og tastatur afhængig af hvad apple tv viser.

 3. Søren

  Okay. Tak for hjælpen.

 4. Pingback: Ukendt Apple TV dukkede op i gårsdagens software opdatering « Nyheder « Apple TV

 5. Jacob Holm Laursen

  Så er Apple Tv og Keyboard parret.

  Altid dejligt med nye muligheder :-)

 6. Sune

  Jeg har lidt svært ved at lure hvorvidt Netflix (dansk udg.) kan køre på apple tv 3rd. gen. eller ej? Eller om det kun er i USA… Do you know?

 7. @Sune. Netflix kan uden problemer bruges på Apple TV 3. :-)

 8. Zurwaq

  kan det passe at der er kommet en ny mulighed inden i netflix. jeg bemærkede at jeg havde muligheden for at vælge hvilke Airplay enheder jeg ville streame fra.

  synes ikke jeg havde denne mulighed før.

 9. Hugo H. Michaelsen

  Efter opdateringen kan jeg ikke komme ind til Podcasts. Hvis jeg forsøger, står den og “tænker” i ca. 15 sekunder, hvorefter den hopper tilbage i hovedmenuen.

  Er der noget jeg kan gøre ved det?

 10. Jens Rasmussen

  Er NBA appen med i denne update?

 11. Uu

  Jeg har downloadet opdateringen, og kan ikke længere leje med min amerikanske konto. Er det et tilfælde ? Eller har AppleTV fået IP check nu – som netflix har det ?

 12. Allan V. Petersen

  Er der nogen som ved, om man kan afspille Yousee-webtv, fra sin Macbook Pro via Apple-tv til sin fladskærm?