iOS 5.1 er frigivet til Apple TV 2 og 3

Skærmbillede-2012-03-07-kl.-21.43.17

Det er ikke mere end 5 dage siden Apple frigav iOS 6 til iPad, iPhone og iPod Touch. Nu kan Apple TV folket også være med, dog med en mindre opdatering, men alligevel.

iOS 5.1 (10A406e) er klar til download når du tænder for dit Apple TV. Opdateringen gælder for både Apple TV 2 og Apple TV 3. Hvis dit Apple TV er jailbreaket, så vent med at opdater. Jeg skriver en nyhed her på siden når FireCore har et jailbreak klar. Vi venter dog fortsat på et jailbreak til Apple TV 3, hvis det altså overhovedet kommer.

Nye funktioner i iOS 5.1
– Deling af Photo Stream albums.
– Streaming af lyd fra Apple TV til AirPlay kompatible højtalere samt AirPort Express. (Dette skrev jeg også om i denne artikel)
– Gem flere iTunes konti på Apple TV med mulighed for hurtig skift mellem dem.
– Nye pauseskærme.
– Sortering af rækkefølgen på ikonerne i menuen.
– Søgning efter film trailers. I USA med mulighed for at se hvornår filmen går i den nærmeste biograf.
– SDH støtte til døve og svagt hørende samt forbedring af visning og valg af undertekster.
– Avanceret opsætning af Netværk på Apple TV. Se Apples hjemmeside for mere info.
– Generel forbedring af hastighed og stabilitet.

Skriv kommentar


+ en = seks

48 kommentarer

 1. Rasmus Ravnsbjerg

  Ja det er lige det med ATV3 og jailbreak. Hvis man skal tro firecore så arbejdes der på højtryk, mens mange andre siger de overhovedet ikke arbejder på det, men bare trækker tiden ud. Kunne snart være rart med noget afklaring. Men håber da på man snart kan få “låst” op for sagerne:)

 2. Søren

  Betyder flere Itunes konto at jeg kan tilføje en dansk konto til mit appletv?
  Mit atv er “amerikansk” med unblockus og netflix.

 3. @Søren

  Ja, det er blandt andet det du kan bruge den nye funktion til.

 4. Søren Ladegaard

  Har de rettet fejlen i Youtube, hvor man ikke kan se film fra sin history og heller ikke kan se film fra recent searches? En ny søgning på de eksakt samme film virker fint nok. Men de kan ikke ses på anden vis.

  Jeg har også været ude for, at der ikke er undertekster på film, selvom det står angivet i beskrivelsen af filmen. Jeg har sågar fået Apple til at tilbagebetale 49 kr. for leje af en film, hvor teksterne ikke virkede :-/

  De to ovenstående fejl er ret graverende og faktisk årsag til, at jeg finder min AppleTV næsten ubrugelig.

 5. Søren Ladegaard

  Fejlen på Youtube er rettet.

  Pudsigt nok, så opstod fejlen først efter 24 timer. Film der var vist inden for 24 timer kunne stadig ses via history. Men det er som sagt rettet nu.

 6. Martin

  Hej Alle..

  Efter update, kan jeg ikke bruge netflix??- andre der har samme problem??

 7. Mats

  Hej Martin,

  Har lige præcist det samme problem, min netflix og hulu plus etc. er væk :O

 8. Karlos

  Du/i skal blot ind i iTunes og vælge USA igen. Så virker det.

 9. Lars

  Jeg kan kun få den nye AirPlay-funktionalitet til at virke med musik og radio. Er der nogen som har fået lyd fra film (f.eks. Netflix) sendt fra apple tv til en airport Express via den nye AirPlay-“out” funktion?

 10. Tommy

  @Lars: Samme her, AirPlay-out til AirPlay højttalere ser ud til kun at virke med musik/radio, … øv, det fede vil jo have været at det virkede på film/videoer også.

  Nogen der er lykkes med det?

  @Christian B: Du må have leget non-stop med den nye 5.1 release, fungerer det for dig? :-)

 11. Brian

  Jeg har oplevet idag at efter jeg har skiftet til 5.1, så er ikonet til filmbutikken forsvundet på apple tv, når jeg itunes står på danmark. Men er jeg i amerikanske itunes, så ser det ud som det plejer, er der nogen der kan hjælpe for det er ret irriterende?

 12. frederic

  det sammen her.har opdater med den ny 5.1 software og film ikon er forsvund.

 13. Tommy

  Det samme med film ikonet ??

 14. sara

  Efter opdatering af iPad (iOS 6) og Apple TV (5.1) til nyeste software kan DRs udsendelser ikke vises via Apple TV (men gerne på IPad). Følgende meddelelse kommer frem:
  Der opstod en fejl under indlæsning af dette indhold. Prøv igen senere.
  Der er ingen problemer med at afspille fra iPhone, hvor vi ikke har opdateret.
  Er der nogen der kan hjælpe?

  -1
 15. Kim

  Hej

  Hele misæren omkring forskellige kanaler der ikke mere kan ses efter opdatering til 5.1 skyldes netværksprotokol fejl og IP blokeringer !

  Det er ihvertfald det foreløbiger jeg har læst på Apples forum, hvor man opfordre de med problemer til at opgive location, og udbyder, geografisk hvor i verdenen man befinder sig m.m !

 16. Frank

  Havde samme problem mht. forsvundet film ikon. Det kom dog igen efter at have prøve et par af de andre lande som lokalitet… Prøv det!

 17. frederic

  film ikon er kom tilbag af sig selv dage efter.

 18. Brian

  Efter 5.1 virker mit Netflix ikke. Jeg har ændret lokalitet til US igen men Nexflix loader i ca. 10 min og ender derefter på Atv’s startside. Nogle der oplever det samme?

 19. Brian

  Loader i 10 sekunder – ikke minutter

 20. Brian

  Virker igen. Det var unblock us der hikkede. Alt vel

 21. @Brian
  Tak for tilbagemeldingen, det var godt nyt. :-)

 22. Gert

  @sara
  Oplever det samme med at få AirPlay funktionen til at virke med dr.dk/nu
  Giver samme melding øv øv – er der da ikke nogen der kan lidt fif???

 23. Gert

  Sjovt nok virker AirPlay på iPhone til ATV2 men ikke fra iPad2.

 24. Michael

  Har oprettet en fejlsag hos DR da deres podcasts samt AirPlay ikke virker med iOS 5.1. Alle andre end DRs virker fint.

  Godt råd: Vent med at opdatere.

 25. Det kan være der lige skal en opdatering til, til at rette eventuelle fejl.

 26. Henrik

  Opdateringen har fjernet min netflix. Damn. Nogle der har en løsning?

 27. Michael

  @henrik

  Løsningen står jo lidt længere oppe…

 28. Jesper

  Hi … Har opdateret mit ATV. Nu kommer der kun den sorte baggrund med applelogoet frem… Hva ka det være ,,?

 29. Kim Kruse

  Efter opdatering til 5.1 kan Apple TV 3 heller ikke connecte til internet i mit setup.
  Downgrade er ikke lige for, så jeg har pt. en ubrugelig boks.

  Vent med at køb dette fejlende produkt
  Og hvis du har købt, så lad endelig være med at upgrade firmware.

  /Kim

 30. @Kim

  Det lyder mystisk. Du kan evt. se om ikke det vil hjælpe at gøre følgende for at starte på en frisk: Indstillinger > generelt > nulstil

 31. Kim Kruse

  Tak for tippet.

  Det løste imidlertid ikke problemet.

 32. Preben

  @Sara @Gert
  Har samme problem som Sara også med Viaplay, ipad2 opdateret og ATV2 som er jailbreaket og ikke opdateret. Har i lang tid ikke turde opdatere denne, da den ellers til alt andet kører perfekt! Følger gerne med og ser om der kommer spændende forslag! Viaplay kører heller ikke fra iPhone via airplay.

 33. Michael

  Det er meget skuffende at Apple og DR er så sløve til at få rettet AirPlay og podcast problemerne. Personligt tør jeg ikke mere at sige ok til opdatering af appletv iOS før jeg efter et stykke tid har læst om andres erfaringer.

 34. johnny

  jeg har et apple tv med 160 gb hd, det må være generation 1 så, hvad kan jeg gøre ve den så den kan bruges til noget ?

 35. Karlos

  Help !!

  Jeg kan ikke åbne Netflix ! har samme udfordring som overnævnte. Dvs, den står og loader i ca. 10. sek. for derefter at gå i sort skærm og gå retur til hovedmenuen !

  Håber der er nogle der kan hjælpe ???

  / Karlos….

 36. Henrik P

  Jeg har samme problem som Kim Kruse. Det hjælper ikke at nulstille og gendanne, hverken ved at gendanne med boksen eller Itunes. Atv 3 vil stadig ikke aktivere og dermed får den ikke netværks dato og tid, ATV står “bare” og “tænker”.
  Er der andre forslag?

 37. kasper

  Efter at have opdateret ATV software 5.1 kan vi ikke længere starte film i US Itunes. Før vi opdaterede software virkede det fint. Vi kan godt leje filmene, men de vil ikke starte. US Netflix via US-unblock.com virker fint. Er der nogen der har en idé til hvordan vi kan få US Itunes til at virke igen?

 38. Kristian

  Hejsa
  Kan man godt jailbreake og installere firecore på 5.1.?

 39. André

  Mit appletv3 airplay virker ikke når jeg går på spotify på min ipad2. AirPlay ikonet kommer ikke frem. Mystisk, for mit appletv er på netværket, da jeg ser netflix på tv’et uden problemer. Nogen der også oplevet AirPlay problemer med appletv3, ipad2 og spotify???

 40. Preben

  Henrik og Kim – Har i haft ændret i router opsætningen? For hvis der ikke er åbnet for UPNP trafik, står den bare og skriver: venter på netværkstid.

 41. kristian

  kan godt gå ind i netflix, men når jeg vil starte en film eller tv serie står den og tænker lidt og derefter blinker lyset i apple tv 3 gange og den hopper ud af netflix….har gjort alt overstående til hudløss hed, det er det nyeste firmware der gjode det..skal vide hvordan man nedgradere firmware..er ikke på itunes og har ikke konto der..

 42. Martin

  Mit airplay er holdt helt op med at virke efter seneste update.. Øv

 43. Jacob Skjødt Møller

  Når jeg tænder mit Apple TV3 kommer der et skærmbillede med “indstiller dato og tid …” Det bliver ved i evigheder… Den eneste måde jeg kan komme ud af det er ved at trykke “menu” på fjernbetjeningen.

  Herefter kommer jeg til et billede hvor der alene er to “ikoner” en med “computer” og en med “indstillinger” – For at komme videre skal jeg indtaste min apple ID – og når jeg gør det kommer AT3 og siger at koden er forkert, og den ikke kan logge ind. ( jeg er 100% sikker på at koden er indtastet rigtigt)

  Jeg har genindlæst AT3 ved at koble den til min Mac, jeg har genstartet min router og haft alle stik ude af såvel router som AT3 – Min AT3 er ikke hacket eller “pillet ved” – er der et lyst hoved der kan hjælpe mig … :-)

 44. Madsen

  Hej har anskaffet mig et ATV men har et problem. Når jeg vil AirPlay, stofawebtv fra min mobil til ATV. Skriver den at der er opstået en fejl under indlæsning af dette indhold. Prøv igen senere. Hvad kan man gøre for at det kommer til at virke ? En eller flere der kan hjælpe ? ?

 45. Stina

  Efter jeg har opgraderet apple tv og ipad til 7.0, kan jeg når jeg lejer eller køber en film/serie ikke se den med det samme. Appletv siger “kan afspilles om xx”. Det starter som regel med 6 timer. Jeg har en US account. Er der andre der har oplevet det, og ved hvad man skal gøre? Tak

 46. Lars

  @Jacob Skjødt: Jeg har nøjagtig samme problem! Har du fundet en løsning? Eller har andre?

 47. Per Johansson

  Har haft ATV velfungerende i ca. en måned, men nu står der noget om deling i hjemmet, og kun et ikon med computer og en med indstillinger… hvad betyder dette…?

 48. jonas

  har samme problem med dato og tid tingen. nogen der har fundet en løsning??

  -1