IKEA går nu også ind i TV-branchen

UPPLEVA_tv_sort

På møbelmessen i Milano løfter IKEA i disse dage sløret for et nyt forretningsområde. En gennemtænkt medieløsning, der integrerer LED TV og lydsystemer med møbler. Vil det være en konkurrent til Apples kommende fjernsyn?

IKEA er til oktober klar til at give deres bud på hvordan de mener et TV/møbel skal se ud. De vil begynde at sælge møbler hvor der er indbygget fjernsyn med internetadgang, et 2.1 lydsystem med trådløs subwoofer og indbygget CD/DVD/Blu-ray afspiller. Hele denne løsning kan kontroleres men kun én fjernbetjening.

I og med at dette møbel er designet til at indeholde alle de elektroniske enheder fra start, så er alle kabler skjulte og vil ikke være synlige. Kan man ikke lide designet, så er det jo IKEA, og man kan derfor sammensætte sin helt egen løsning efter behov.

Selve fjernsynet kommer i fire størrelse – 46, 40, 32 og 24 tommer – og fås i højglans sort og hvid.

Spørgsmålet er om IKEA er en seriøs konkurrent mod et kommende fjernsyn fra Apple. IKEA giver helt sikkert et godt bud på at tænke fjernsynet, og alle enheder hertil, direkte ind i selve møblet i stuen.

Kilde: Ikea.com

Skriv kommentar


syv + = tretten

2 kommentarer

  1. Tja, man skulle jo næsten tro at det var en aprilsnar, men i såfald kommer den en del for sent.

    Det er da en forbedring rent stilistisk, meeen jeg vil jo nok tøve lidt med at købe mit næste tv m.m. i model Ikea.
    Spørgsmålet er så om selve hardwaren er egenudviklet eller om de køber hardwaren af en anden mere kendt producent alla Samsung ?? Er det noget vi ved noget om?