Hvad kommer der til at ske til keynoten i aften?

Apple har inviteret til keynote i aften, 2. marts kl. 19, og det ser jeg personligt meget frem til. Jeg føler mig ret overbevist om hvad der kommer til at ske, derfor vil jeg her komme med en liste over mulige begivenheder. Det er selvfølgelig lidt vovet når vi om mindre end 1. døgn ved om jeg har ret eller ej, men jeg vover pelsen.

Statistikker!
Stort set alle keynotes starter med et overblik over hvor mange enheder der er blevet solgt og et kig på nye Apple Stores rundt omkrig i verden.

iPad 2 præsenteres
Det skulle være både sikkert og vidst. Det er denne tid på året iPad blev præsenteret sidste år, og Apple forsøger heller ikke at skjule det i deres invitation. Hvad kommer den så til at indeholde?

Apples nye A5 processor – hurtigere!
Tyndere design – mindre vægt.
Højere skærmopløsning – ikke retina.
Kamera foran – ikke på bagsiden.
Mere RAM – 512 MB.
Sort og hvid udgave.

Styresystemet til iOS-enheder
iOS 4.3 bliver frigivet.
Smukig på iOS 5.0.

One more thing..
Apple frigiver deres MobileMe tjeneste til gratis brug med nye forbedrede funktioner. Mulighed for at uploade hele sin musiksamling til “skyen” så man kan streame den til alle sine Apple produkter.

Det er selvfølgelig de rene gætterier, baseret på alle de rygter jeg læser hver dag, og sorteret med min egen sunde fornuft. Lad os vente og se hvad der sker..

Hvad tror du? Har jeg glemt noget?

Skriv kommentar


+ seks = elve

3 kommentarer

 1. Mark Stoumann

  Jeg er ikke helt enig i det du skriver..
  Jeg kan følge dig på nogle af de ting du skriver, men det med at man kan købe den 2 hvid og sort tror jeg ikke bliver til noget.
  Når man kigger på hvor mange der har købt en hvid iphone, er det ikke ret mange. Den sorte er blevet solgt meget mere.
  Den hvide iphone 4 har også været forsinket, de siger dog det er malingen der er skyld i det, men jeg tror det er fordi de vil vente og se hvor mange der egentlig gider have det.

  Men ellers lyder dine gætterier fornuftigt.. :)

 2. Carsten Holløse

  Og så kan vi jo håbe på at de lige nævner at der er solgt x millioner Apple TV 2nd gen, “and now we´re rolling out movies and TV shows in XX new countries…”

 3. Søren

  Jeg ser godt nok også frem til den keynote.

  Jeg tror at du har ret i mange af dine spådomme. Der er den med bedre opløsning op iPad som jeg er lidt i tvivl om. Der er ingen tvivl om at skærmopløsningen godt kunne tåle en opdatering for hvis man sætter en iphone 4 med retina display op ved siden af så er der kæmpe forskel i pixeleringen. Dog skal apps så også opdateres til at understøtte det nye format og det tror jeg gerne apple vil undgå.

  Dog vil jeg sige at hvis ikke iPad’en for en ordenlig “overhaul” som f.eks bedre skærm så er jeg ikke klar til at skifte min 1. gen iPad ud endnu.

  Vi kan jo kun håbe at iOS 4.3 bliver frigivet i aften og da den allerede er gået i Gold Master stadiet tror jeg chancerne er gode og det kunne være rigtig lækkert med noget apple tv app integration :)

  Kan næsten ikke vente til i aften!