Hack dit Apple TV og surf på nettet

1

Vi kender Apple som det sikre, men lukkede firma. Apple TV kan måske for nogen syntes mangelfuld, men det er der en løsning på. For ligesom man kan jailbreake sin iPhone, så man har adgang til flere funktioner og mulighed for at bestemme mere selv, så er der også et program på vej til Apple TV. Programmet hedder “aTV Flash” og kan installeres ved hjælp af usb-stikket på bagsiden af Apple TV boksen. aTV Flash er stadig i beta, men man kan i øjeblikket forudbestille til en pris på $19.95.

Hvad kan aTV Flash som Apple TV ikke kan?

  • Med aTV Flash er der blevet tilføjet en browser til Apple TV så du kan besøge hjemmesider direkte fra dit stuealter. Browseren understøtter HTML5-videoafspilning. Se demonstrationen i vidoen nedenfor.
  • Vejrprogram der hurtigt fortæller dig om vejrforholdene, så du ved om det bliver en god aften til at se film.
  • RSS feeds, så du har adgang til de seneste nyheder.
  • Last.fm. Find nyt musik du vil synes om.

Det måske mest interessante er at de muligvis snart vil lave en opdatering, der vil gøre det muligt at bruge VPN direkte på dit Apple TV og dermed kunne se Netflix uden så meget besvær. Jeg holder nøje øje med dem i fremtiden og skal nok poste en ny artikel her på siden når der sker nyt.

Læs mere om aTV Flash på deres hjemmeside.
Det skal siges at dette “hack” ikke vil fjerne nogle af de oprindelige funktioner Apple TV allerede har. For som de selv siger “Why mess with what works?”. Det skal blive spændende at følge aTV Flash og se hvilke funktioner de vil tilføje fremover.

Skriv kommentar


+ fem = ti

1 kommentar

  1. Mac Winters

    Apple TV låse eller jailbreak er aktiviteter afskrækket af Apple. Jeg vil gerne dele et gratis program kaldet PlayerXtreme Media Player . Det giver dig mulighed for at se film , lytte musik og se billeder i alle formater . Du kan kaste dine videoer med 1080p afspilning og 3times bedre lydkvalitet ved hjælp af krom støbt og Airplay til Apple TV . Det vil også hjælpe dig til at få adgang til data fra andre enheder i dit hjem ved at oprette et lokalt netværk. Hvis du ønsker at prøve denne app så her er linket : https : //itunes.apple.com/us/ap …

    -3