Få din TV-fjernbetjening til at betjene Apple TV

I dette tip vil jeg fortælle hvordan du kan betjene Apple TV med den fjernbetjening du normalt bruger til dit TV. I dagligdagen sidder jeg ofte i sofaen, hvor jeg lige vil tjekke et par Youtubevideoer, men Apple TV remote er ikke i nærheden. I stedet for at rejse mig og finde den, kan jeg nu bruge fjernbetjeningen fra mit fjernsyn, til at betjene Apple TV.

OBS! Apple TV (1. generation) kræver Apple TV software 2.3 eller senere før denne guide vil virke.

Vælg i menuen på Apple TV: Indstillinger > Generelt > Fjernbetjeninger > Husk fjernbetjening.

Tryk på Start for at begynde opsætningen af din nye fjernbetjening.

Apple TV viser nu ikoner der repræsentere de 6 knapper der er på Apple TV remote. Op, Ned, Venstre, Højre, Select og Menu.

Find nu den fjernbetjening frem, som du vil bruge til at styre Apple TV. Tryk og hold den knap nede som du vil have skal kontrollere “Op”, indtil den blå proceslinje er fuld, som vist på billedet. Det er vigtigt at du finder nogle knapper som dit fjernsyn ikke reagere på.


Apple TV vil automatisk gå til næste knap. Gentag det forrige trin indtil du har valgt hvilke knapper, på din fjernbetjening, der skal kontrollere hvad.

Din fjernbetjening er nu klar til at styre dit Apple TV. Giv til slut din nye indprogrammerede fjernbetjening et navn, så Apple TV kan kende forskel på hvilke fjernbetjeninger der kan styre Apple TV. Det er selvfølgelig stadig mulig at bruge den originale Apple TV remote.

Skriv kommentar


syv + en =