Første mock up – Sådan kommer det nye Apple fjernsyn til at se ud

4
  atv41-300x225

  Der går en masse rygter om at Apple er ved at lave deres helt eget “Apple fjernsyn”, med en modificeret udgave af Apple TV indbygget. Nu er der så for første gang blevet lavet det der hedder et “mock up” af et Apple fjernsyn. Et mock up er en designer der gætter på hvordan et produkt kommer til at se ud, og derefter laver det som et billede.

  Det er designeren Guilherme M. Schasiepen der har givet sit bud på et Apple fjernsyn. I følge ham vil fjernsynet indeholde mulighed for installation af apps, så som vejret, facetime, iMessage, Google Maps osv. Apples nye assistent, Siri, skulle også være en del af fjernsynet, så man har mulighed for at fortælle hvad man vil, i stedet for at bruge en fjernbetjening.

  Se de lækre billeder af fjernsynet herunder. Åben i stort format ved at trykke på dem.

  Kilde: Flickr.com

  Skriv kommentar


  to + = otte

  4 kommentarer

  1. Øyvind Mo

   Ser smukt ud!
   Blot en kommentar til den forvirrende brug af udtrykket “muck up” i artikkelen: Jeg tror du mener “mock up” (som betyder model, eller tidlig prototype). “muck up” betyder noget ganske andet: at fejle eller lave noget grimt/alvorligt forkert.

  2. baxuz

   hei ser total smukt ud men uden briller og se 3d det bliver til at den kommer til at koste mange penge men ka ikke se 3 d uden briller tror toshiba laver en eller er igang med at lave en tv så man ikke skal bruge briller men skal ha en appel tv tror i vil lave en total god tv jeg går maget op i hvor godt billede ser ud som i hd eller hvis det ka blive bedre en bar hd har en macbookpro en ipod iphone skal måske ha en ipad 3 og skal ha en fe tv som appel tv i 46 tommer hvis i laver en vil ikke ha noget under 46 når man skal se 3d alt for lille man ka også spille eller går på facebook ser skype som google tv sony eller samsung smart tv mens man ser fodbold ka man være på facebook

  3. baxuz

   og hvornår ud kommer den her i dk

  4. Hej baxuz. Fjernsynet i artiklen findes ikke og udkommer ikke i Danmark. Det er blot en designer som gætter på hvordan det kommer til at se ud. :-)