En App Store til Apple TV vil ødelægge hele konsolspils branchen

playstation_cut

En af Xbox ingeniører, Nat Brown, der arbejdede på Xbox projektet tilbage i 1999 mener, at Apple TV kan ødelægge hele konsolspils branchen, hvis der kommer en App Store til Apple TV.

Nat Brown undre sig over at han i dag ikke kan udvikle et spil og lægge det ud på en form for online butik, hvorfra det kan blive solgt til alle der ejer en Xbox, ligesom man kan med Androids Google Play eller Apples App Store.

Skulle Apple vælge at åbne op for apps til Apple TV, hvor udviklerer vil kunne tjene penge på at lave apps, så mener Brown at det vil dræbe Playstation, Wii-U og Xbox som vi kender det i dag.

Han udtaler: “Jeg har allerede tjent en masse penge ved hjælp af apps til iOS. Jeg ville være den første til at udvikle en app til Apple TV, når det bliver muligt, og jeg ved at jeg vil tjene mange penge på det.”

Rygterne går i øjeblikket på at Apple vil indkalde til et TV-relateret event i marts måned, hvor spekulationerne går på, at de vil annoncerer et udviklerværktøj der skal gøre det muligt at lave apps til Apple TV platformen, før et fuldt Apple fjernsyn vil kunne præsenteres sidst i 2013.

Kilde: MacRumors

Skriv kommentar


tre + = elve