Disse nyheder kan vi forvente til WWDC 2012

screen-shot-2012-04-25-at-8-40-40-am

11-15 juni afholder Apple en kæmpe udviklerkonference og som altid starter de ud med en stor præsentation/keynote af Apples seneste kreationer. Apple går altid stille med dørene og ingen ved derfor hvad der kommer til at ske, men her er mine forudsigelser.

iOS 6
Hvert eneste år til WWDC har Apple givet et sneak peak på den næste version af iOS til iPhone, iPod touch og iPad. Dette vil med 100% sikkerhed også være tilfældet i år. Grunden til at jeg ikke skriver 99% er, at der allerede nu er blevet taget nogle fotos igennem ruden hvor WWDC afholdes og her kan man se et iOS 6 banner.

iPhone 5
iOS 6 uden en ny iPhone. Nej vel? Apple har hvert år til WWDC præsenteret en ny iPhone, bortset fra sidste år hvor iPhone 4S brød statistikken og først kom til efteråret. Jeg tror dog på en ny

iPhone 5 allerede på mandag af flere grunde. Først og fremmest flyder nettet i øjeblikket med dele fra en kommende iPhone. Detaljerede produktions tegninger, billeder og endda videoer er at finde.

Jeg tror heller ikke Apple går med skyklapper. De følger helt sikkert med i mobilmarkedets udvikling, og med den nye Samsung Galaxy S III, som uden tvivl er en meget stærk konkurrent til iPhone, så vil Apple ikke lade deres nye iPhone længere.

OS X Mountain lion
En ny stor opdatering til Mac forventes fremvist. Dette vil formentlig ikke bringe de store overraskelser, da Apple allerede har skrevet en del om de nye funktioner vi kan glæde os til på deres hjemmeside. Set med Apple TV´s øjne, så kan vi glæde os meget til Mountain lion, da den vil bringe en funktion der gør det muligt at spejle skærmbilledet fra din Mac op på fjernsynet via AirPlay.

MacBook Pro
Apples super skarpe og højopløslige skærme med betegnelsen “retina” er meget populære. Vi kan forvente en ny MacBook Pro med retina skærm. Ja faktisk går rygterne på en opdatering af alle modellerne. MacBook Air, iMac, MacBook Pro, Mac Pro og Mac Mini.

App Store til Apple TV
Rygterne har længe gået på en App Store til Apple TV. Det vil være en oplagt vej at gå for Apple, særligt med et kommende fjernsyn i sigte. Selvom der går en masse rygter om Apple TV med en stor software opdatering samt App Store, så vil jeg alligevel være realistisk. En App Store til Apple TV er den nyhed der vil være mindst sandsynlig for.

Et Apple Fjernsyn ser jeg som totalt udelukket. Måske sidst i 2012, men ikke nu. Brugerne her på Apple-TV.dk er dog mere optimistiske end jeg er. Jeg har kørt en afstemning hvor spørgsmålet går på om Apple vil præsenterer et fjernsyn til WWDC 2012. I skrivende stund tror hele 33% på at det vil ske, mens 67% mener det modsatte.

 

Apple-TV.dk dækker selvfølgelig WWDC. Du kan følge eventet her på hjemmesiden mandag 11. juni. Keynoten starter kl. 19 dansk tid.

Skriv kommentar


otte + = femten