Det nye Apple TV har dobbelt så meget RAM

apple_tv_3_hardware-300x224

Et forummedlem fra hjemmesiden xbmc.org, har pillet sit nye Apple TV fra hinanden og kigget nærmere på komponenterne der befinder sig i den lille boks. Et par små overraskelser blev fundet.

Som Apple selv har afsløret, så indeholder det nye Apple TV en stærk A5 processor, der er nødvendig for at kunne afspille 1080p Full HD video.

Hvad Apple dog ikke har sagt noget om, og heller ikke plejer at sige noget om, er at det nye Apple TV ser ud til at have fordoblet sin mængde af RAM, fra 256 mb i sidste generation, til 512 mb i den nye.

Det nye Apple TV har stadig samme 8 gb flash hukommelse, der kun bruges til operativsystemet samt buffering af streaming indhold. Apple TV har ikke brug for mere plads, da alt indhold streames direkte til enheden fra Apples servere eller din iPhone, iPad, iPod Touch, Mac eller en anden enhed der understøtter AirPlay.

Endelig, ser det ud til at det nye Apple TV har fået en ekstra antenne der ikke var at finde i den sidste generation Apple TV. Det er dog stadig på nuværende tidspunkt uklart hvordan den ekstra antenne bliver brugt til at forebedre ydeevnen, skriver forummedlemmet.

Skriv kommentar


+ syv = ni

3 kommentarer

  1. Hej vil bare sige, super fedt at se du har været så arkiv de seneste dage! det er noget vi apple nørder kan lide :)

  2. Hej Jimmy. Det er mig der takker. Der sker mange ting med Apple TV i øjeblikket, så må man jo være klar. :)

  3. JiB

    Helt enig, fedt at se der sker noget. Men også fedt der sker noget seriøst på ATV fronten. Det bliver stort snart..